Skocz do zawartości

Jak sprawdzić rzetelność pozycjonera?

coder

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli strona z wysokiej pozycji spada do 5 dziesiątki i utrzymuje się w niej dłużej niż miesiąc, to raczej długo z tego nie wyjdzie . Mam stronę, która w 5 dziesiątce trzyma się już od prawie roku ,a wcześniej na bardzo popularną fraze była w 10 .

Spróbuj łajt seło z pewnością wyjdziesz z dołka :rotfl:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Trzeba sie zastanowić czy rzeczywiście pozycjonowanie na te frazy jest opłacalne. Należy się upewnić, że płaci się za coś co daje zysk, w przeciwnym razie to mija się to z celem. Jeśli to firma proponuje słowa, na które będzie pozycjonowała serwis to jest duże prawdopodobieństwo, że wybrała frazy mało konkurencyjne i łatwe do wypozycjonowania. Najlepszym sposobem jest płatność za osiągnięte efekty, co nie zmienia faktu, że frazy trzeba wybrać w sposób przemyślany i samemu. Są do tego odpowiednie narzędzia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności