Skocz do zawartości

Free Monitor for Google

44cichy44

Rekomendowane odpowiedzi

Swojego czasu korzystałem z tego programu do monitorowania stron, ale ostatnio zauważyłem że to co on pokazuje znacznieróżni się od tegoco jest faktycznie.

W związku z tym mam dwa pytania.

1) Nie wiecie czym może tobyś spowodowane??

2) Znacie coś podobnego darmowego ale konkiretnego do monitorowania pozycji?? (dodam że z paru programówkorzystałem ale puki co żaden nie przykułmojej uwagi)

Prawdopodobnie spowodowane to jest wprowadzeniem venice. Teraz domyslnie wyniki są pokazywane w szukajce w zależności od lokalizacji, w ktrórej się znajdujesz i te wyniki pobiera ten program. Poki co niema w nim mozliwości wskazania czy ma pobierac lokalne (dla Twojej/wskazanej lokalizacji) czy globalne wyniki :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zaloguj się do przeglądarki w trybie prywatnym. W FF będzie to control + shift + P i porównaj czy wyniki będą bardziej zbliżone czy nie. W trybie zwykłym często wyniki wyszukiwania haseł, których szukałeś wcześniej i jeszcze w nie klikałeś (linki) masz "podsuwane" na wyższe pozycje. Stąd może brać się różnica.

Najlepsze darmowe rozwiązanie jakie znam to PHP i cURL, możesz pobrać pozycję frazy + ustawić lokalizację o której koledzy wyżej wspomnieli.

Jeśli nie lubisz kodować, polecam Ci stat4seo (obsługuje geolokalizacje). Kosztuje 246 PLN brutto, ale warto, oszczędność czasu jest nieskończona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności