Skocz do zawartości

Nowa instalacja wordpressa na tej samej domenie

Eustachy112

Rekomendowane odpowiedzi

a podpiąłeś pod tą samą baze danych ? czy założyłeś nową? ewentualnie cache w przeglądarce ale to raczej mało prawdopodobne.

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Powodów problemu może być wiele. Pliki cache WordPressa zostały na serwie, użycie starej bazy, albo nawet cache przeglądarki.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Spróbuj założyć nową bazę danych, tak żeby nazwa nie pokrywała się z poprzednią, czyli załóż na przykład dwie, i podepnij wordpressa pod tę drugą. Moim zdaniem to jest problem z bazą danych. Ja miałem już kilka razy, że kasowałem bazę danych, zakładałem nową o takiej samej nazwie i nowa instalka wordpressa zasysała mi jakby stare tabele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności