pisanieonline Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum PIO! Obserwuję od kilkunastu miesięcy. W końcu zebrałem się w sobie i oto jestem. Moim głównym celem jest pozyskanie zleceń z obszaru seo copywritingu. Prowadzę działalność jako zdalny pisarz. Przy okazji dokształcam się w dziedzinie pozycjonowania. Dziękuję Wam za mnóstwo sensownych informacji i kulturę, którą rzadko można spotkać w sieci. Wierzę, że uda mi się nawiązać wiele wspaniałych znajomości. Pozdrawiam, Maciej Ciećko Pisanie-online.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.skrypty.pro Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witaj! Powodzenia! Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł bruttoMówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider11 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witamy :-) Cały dzień siedzę przed kompem i oglądam walki w kisielu na youtube, a jak mi się znudzi to siadam przed TV i tam analizuję wystąpienia publiczne prezydenta Obamy, oraz innych przyjaciół demokracji. Wtedy też myślę, że przydałby im się porządny kurs asertywności by tak dobrze wszystkim odpowiadać na bezsensowne pytania. A jak i to mi się znudzi to wpisuję szkolenia sprzedaż w wyszukiwarce yahoo i sobie z nudów przeglądam wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixKosa Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whydack Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 To już może z rozpędu napisz jakąś fajną ofertę dla forumowiczów PIO - każdy kto pochyli się nad Twoim powitaniem dostanie bonus i już cel osiagnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witaj na pokładzie! Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.