Skocz do zawartości

Z jakiego powodu mozna dostac bana ?

marcisz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jako nowy chcialem rzucic taki temat, takze dla innych nowych, ktorzy beda to czytac:

Przejalem stronke, zaczynam wkrecac sie w to cale preclowanie, katalogowanie itd....co chwile jednak przeskakuja mi jakies wpisy o tym ze ktos dostal bana i generalnie gameover ze stronka.

Pytanie.

Czy takie preclowanie i katalogowanie jest zgodne z zasadami gry?

Jak garac zeby nie dac sie zbanowac ?

Jaka jest Wasza opinia na temat uslog preclowania i katalogowania na allegro, jesli chodzi wlansie o bezpieczenstwo dostania bana ?

Pzdr600

https://www.szperaj.com - Darmowe ogloszenia dla Polakow mieszkajacych za granica

Ja kupowałem na Allegro i katalogowanie i preclowanie i jak na razie bana nie dostałem ;-)

Ale wiesz, wszystko robisz na własne ryzyko, a ta 'gra' ostatnio staje się coraz mniej przewidywalna i coraz trudniej zrozumieć jej zasady..

Cały dzień siedzę przed kompem i oglądam walki w kisielu na youtube, a jak mi się znudzi to siadam przed TV i tam analizuję wystąpienia publiczne prezydenta Obamy, oraz innych przyjaciół demokracji. Wtedy też myślę, że przydałby im się porządny kurs asertywności by tak dobrze wszystkim odpowiadać na bezsensowne pytania. A jak i to mi się znudzi to wpisuję szkolenia sprzedaż w wyszukiwarce yahoo i sobie z nudów przeglądam wyniki.

Jak kolega wyżej napisał "tego nie wie nikt" - możesz poszukać wsparcia duchowego na forum google dla łebmajstrów dział inteksowanie i ranking (w skrócie forum klakierów) i uzyskasz tam porady w stylu twórz poematy o koparkach ale to też jest nic nie warte bo zawsze w efekcie finalnym przeczytasz, że stworzyłeś sztuczny content pod wyszukiwarkę. No i najważniejsze - każdy link umieszczony w celu podniesienia rankingu jest linkiem nieekologicznym ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No i najważniejsze - każdy link umieszczony w celu podniesienia rankingu jest linkiem nieekologicznym ....

Ba, samo napisanie artykułu z myślą, że ma on zostać linkowany przez innych jest już sprzeczne z zasadami. Teraz trzeba pisać najwyższej jakości wartościowe artykuły, których nikt nie zalinkuje.

A tak na poważnie, można aktualnie za wszystko (i za nic) dostać filtra i bana. Linkujesz - źle, nie linkujesz - źle, inni linkują - miało być dobrze, ale teraz też już źle. Jedynie kupując Adwords jest dobrze, ale przede wszystkim dla Google.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

jest też masa przypadków, gdzie ludzie twierdzą że robili wszystko correct a i tak dostali bana

Filtr co najwyżej (do ciężkiej cholery) :P

na banana trzeba się ciężko napracować !!!

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Bzdury niestety koledzy piszecie.

O bana trzeba się postarać, z "prostych" metod:

- umieszczenie SWL na stronie

- sprzedawanie linków

- stopka z milionem linków (nawet wewnętrzynych)

- ukryty tekst

- nawalenie wszystkiego co się da typu powtarzające się 100 razy słowa kluczowe, zerżnięty tekst powtórzony kilka razy itp

filtry to inna bajka, tutaj niestety oprócz ewidentnych działań niezgodnych z zasadami można niestety wyłapać toto z random() (od jakiegoś czasu)

edycja: generalnie bany głównie (tylko?) za sprawy on-site

dymna.jpg

Bana, teraz, można dostać spokojnie z ręcznej moderacji jeśli pójdzie raport że Twoja strona jest wyżej w indeksie niż być powinna- wystarczy mieć treść nawet częściowo niezgodną z tematyką strony. Oczywiście filtry są cześciej.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Mam nadzieję, że to o bzdurach nie było do mła :P

cholera muszę ....

Ban jest to całkowite usunięcie strony z indeksu Google !!! (coś jak skasowanie plików z dysku)

wbijcie to sobie do głów urwana nać bo czytają takie rzeczy też ludzie niezorientowani w temacie i powielają błędną interpretację dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności