Skocz do zawartości

Biznes-host.pl - opinie

Pradcom

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Korzystałem cały rok i cały rok byłem zadowolony. Trzymałem tam dość duże forum dyskusyjne i przez rok ze strony serwera zaliczyłem kilka awarii trwających może godzine czasu.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Od jakiegoś czasu korzystam też z usług biznes-host - mam kilka pakietów seo. Ogólnie działają bez zarzutów, chociaż parę dni temu co chwile na jednym z serwerów były chwilowe, aczkolwiek częste pady. Jednak, kontakt z supportem wyśmienity, kilkadziesiąt minut od wysłania maila do supportu wszystko było załatwione. Polecam.

• 2 tygodnie później...

Mam tam dwa vps od 1,5 roku. Na jednym stoją strony klientów, na drugim trzymam dodawarki + trochę zaplecza. Mam też od niedawna ich seohosting.

Generalnie jeżeli chodzi o VPS, może ze dwa dłuższe (kilka godzin) pady przez ten czas (raz awaria zasilania, raz serwera). Wszystkie problemy załatwiane są od ręki, nawet z pierdołami można liczyć na pomoc. Minusem jest ograniczenie możliwości zakupu IP do 10 na jeden VPS.

Odnośnie seohostingu, już tak kolorowo nie jest, albo mi się pechowa maszyna trafiła. Generalnie wrzuciłem tam trochę wordpressa i co chwile są problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności