Skocz do zawartości

Biznes-host.pl - opinie

Pradcom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedyś miałem forum dyskusyjne u nich na wirtualnym, i przeniosłem na VPS, co śmiesznę, VPS na nowej firmie zaliczał pady, wieszał się itp, i paradoksalnie żałowałem, że uciekłem z wirtualnego na VPS :D

Do dziś w każdym razie mam dwa wirtualne w biznes-host.pl i jestem zadowolony, jakiś większych, odczuwalnych padów nie zaliczyłem od prawie 3 lat...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Jeżeli chodzi o VPS-y, to dają jakąś dziwną konfigurację . Przykładowo chcesz zainstalować jakiś dodatek do wordpressa, to musisz wpisać dane do ftp, wordpressa nie można zainstalować z instal.php,. tylko trzeba ręcznie dane uzupełniać w config.php Dziwne to jest i przy większe ilości stron jest to strasznie denerwujące,

a masz vps z DA (Direct Admin)? Ja mam pakiet vps + da i jeżeli chodzi o strony z WP to śmigają bez problemu, to samo tyczy się instalacji ;)

Profesjonalne synonimy i teksty SEO na zamówienie. Audyty oraz optymalizacja stron! Kontakt: damian@seo-synonimy.pl

Copywriting i usługi SEO - Seo-synonimy.pl

Przykładowo chcesz zainstalować jakiś dodatek do wordpressa, to musisz wpisać dane do ftp

W standardzie instalują PHP Handler, więc zaraz po instalacji albo sam sobie go zrekompilujesz albo od razu im napisz po zakupie, że chcesz PHP FCGI i wtedy wszystko będzie śmigało.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...

mam kilka vpsów i 218zł za 8gb ramu 4*3,2ghz +3IP i dysk ssd 100gb to cena śmieszna... na cały rok ich serwisy nie działały w zeszłym roku max godzinę i to z reguły w nocy. Dzisiaj chcieli dobrze (aktualizacja) ale coś się sypnęło - zdarza się najlepszym

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

No powoli już wszystko wstaje, najgorsze, ze 3 dni wcześniej przeniosłem program do obsługi serwisu na vps z Windowsem i własnie się musiało teraz posypać. A to,że BH to dobry wybór nie musisz mi mówić :) po prostu mam niefart :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności