Skocz do zawartości

Biznes-host.pl - opinie

Pradcom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja wam polecę XXXXX Mam u nich konto, dwie domeny i jestem bardzo zadowolony. Serwery śmigają świetnie, są szybkie i bezawaryjne, w razie czego obsługa klienta 7 dni w tygodniu, admin pomógł mi przenieść swoją bazę danych na serwer. Czasami niezawodna pomoc techniczna  jest bardzo dużo warta. Cen tez nie mają wysokich. Polecam test na 14 dni

• 3 miesiące temu...

Korzystam z wirtualnych konto hostingowych Start i Standard. Biznes-Host nie jest złym hostingiem, ale w tej cenie można kupić coś lepszego np. wspomniane Hekko (również korzystam i polecam).

Co do Biznes-Hostu często zdarzają się pady. Mam dwie strony jedna działa na koncie Start drugie na Standard. Monitoring z ostatnich dni pokazuje dostępność w wymiarze ok 98% co nie jest rewelacją.

Zdarzają się częste pady, że hosting nie działa ponad godzinę. Do tego zdarzają się uciążliwe mniejsze przestoje typu 3 minuty na godzinę, w kolejnej godzinie 5 minut itd.

Zgłaszając problem do supportu wina jest oczywiście po Waszej stornie bo u nich zawsze wszystko działa ;-)

Na biznes host się skusiłem bo wyczytałem, że właścicielem jest jakaś osoba udzielająca się na PIO już nie pamiętam kto niestety.

Może ktoś przypomni, albo wyprowadzi mnie z błędu?

Tu miała być sygnatura...

Do tego zdarzają się uciążliwe mniejsze przestoje typu 3 minuty na godzinę, w kolejnej godzinie 5 minut itd.
Sprawdzałeś w tym czasie wchodząc i całkiem innej lokalizacji IP np VPS'a ,  netu mobilnego ?

a odpowiedź dostaniesz po zakończeniu interwencji.
OT - w OVH czasami na drugi dzień :boje_sie:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Sprawdzałeś w tym czasie wchodząc i całkiem innej lokalizacji IP np VPS'a ,  netu mobilnego ?

Tak, a w zasadzie korzystałem z monitoringu dostępności strony, który korzysta z 3 ISP (2 krajowe i jedno z niemiec chyba).

Tu miała być sygnatura...

• 1 miesiąc temu...

Do posiadaczy hostingu SEO (S 40)
Czy ktoś oprócz mnie ma problem z instalacją wordpress ?
W panelu DirectAdmin przechodzi wszystkie elementy płynnie do momentu gdy wciskam "instaluj tą aplikacje" czekam 5-10 min, następnie zacina się cały komp na jakieś 2 min, po 2 min przechodzę do możliwości tworzenia konta i tu wpisywanie danych to też jakaś porażka ... Czyli podliczając czas na zainstalowanie wordpress to prawie 20 min ...

Od administracji usłyszałem tylko, ze jest to SEO hosting więc mam nie liczyć na cuda ... no ale ten czas to chyba delikatnie mówiąc przegięcie

• 6 miesięcy temu...

Robi się coraz gorzej.

Potrafią nie odpowiedzieć na ticket (w sprawie ich częstych awarii). Otworzenie nowego ticektu powoduje pretensje z ich strony.

Dziwnym trafem dział handlowy odpowiada natychmiast. Niestety nie ma możliwości wymiany serwera na działający, nie ma możliwości zwrotu pieniędzy powołując się na niezgodność towaru z umową. Jedyne co można zrobić to kupić nowy serwer ale na ta też nie mogą dać gwarancji czy będzie działał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności