Skocz do zawartości

Biznes-host.pl - opinie

Pradcom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@arczik

Ja nie mam z nimi żadnych problemów jak narazie, no może poza tym, że nie aktualizują jeszcze PHP do 7.x. 

Chociaż jak tak się zastanowię dłużej to faktycznie, support tam działa troszkę jakby miał laga. 

Mnie się chyba niedługo kończy u nich ważność konta, więc jeśli faktycznie coś się zmieni w negatywną stronę to uciekam od nich.

Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT ;)

Apple = mac-world.pl

Nagle pozmieniały się w dziwny sposób wersje php przypisane do stron - strony się wysypały i muszę zmieniać wersje (na szczęście potrafię napisać robota do zmieniania parametrów, bo inaczej musiałbym klikać cały dzień). To jeszcze przetrawiłem, no zdarza się, nie ma ludzi nieomylnych - ja też popełniam błędy.

Przy zmienianiu wersji php nagle zaczęło wyskakiwać "Resource Limit Is Reached" - wygląda mi to na jakiś błąd, a nie rzeczywiste przekroczenie przypisanych limitów a to z tego powodu, że po kilku minutach błąd ten znika i pojawia się strona. Możliwe też, że jest to stan "tymczasowy" po zmianie wersji PHP - takie mam przynajmniej wrażenie.

PS. Nie wiem, czy zauważyliście w DA jest moduł "Wykorzystanie Zasobów" (przed momentem zauważyłem).

Nagle pozmieniały się w dziwny sposób wersje php przypisane do stron - strony się wysypały i muszę zmieniać wersje (na szczęście potrafię napisać robota do zmieniania parametrów, bo inaczej musiałbym klikać cały dzień). To jeszcze przetrawiłem, no zdarza się, nie ma ludzi nieomylnych - ja też popełniam błędy.

Oka -> przecież masz ustawienia globalne, po co klikasz na każdej domenie ? ;)

Mi dzisiaj wyskakuje na losowej domenie co kilka odświeżeń pętla nieskończona i wywala się przeglądarka(503.shtml dopisuje się na końću takżdej domeny).

Mi się powoli kończą nerwy. Szkoda tylko DA lifetimów bo tego nie da się przenieść.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Firma ma bardzo "ciekawe" podejście do obsługi klienta i super "kompetentnych" pracowników. Napisałem ticketa, że zgodnie z ich regulaminem (powołałem się na konkretne punkty) domagam się rozwiązania umowy i zwrotu pieniędzy. Ticket pozostał bez odpowiedzi, a status zmienił się na "closed". Czyli zgodnie z prawem, jak nie odpiszą w terminie 30 dni, to reklamacja rozpatrzona pozytywnie i oddają kasę. Swoją drogą to nie wiem kto tam pracuje, bo twierdzą, że zgodnie z regulaminem reklamacje można składać jedynie pisemnie, pocztą tradycyjną. Przestudiowałem cały regulamin i nie ma takiego punktu, a oni nie potrafią go wskazać. Także zapowiada się ciekawie. Teraz czekam miesiąc i leci wezwanie do zapłaty.

Oka -> przecież masz ustawienia globalne, po co klikasz na każdej domenie ? ;)

Mam kilka rodzajów skryptów, jedne wymagają php < 5.4, a inne conajmniej 5.4.

Czyli zgodnie z prawem, jak nie odpiszą w terminie 30 dni, to reklamacja rozpatrzona pozytywnie i oddają kasę
To jeszcze doczytaj jakie mogą być warianty w ramach reklamacji  ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion: Myślę, że jak dostaną wyrok nakazowy to się nie odwołają, za duży burdel mają w tej firmie. Naprawdę stać mnie na to żeby nie odpuścić i dla tak małej kwoty puścić sprawę do e-sądu.

Coś się ewidentnie im posypało ostatnio. Kilka dni temu podpiąłem sobie hostowaną stronę pod monitoring i okazało się, że prawie każdego dnia nie działa przez 1 lub 2 h. Co więcej nie działa najczęściej wtedy, kiedy strona ma największy ruch. Dopiero jak zacząłem czytać ostatnie opinie o BH to wyczytałem, że wprowadzili jakieś limity na konta. Z profilu FB wycofali możliwość dodawania recenzji swoich usług. Na tickety odpowiadają opieszale.

Warto też poczytać ostatnie opinie na www.webhostingtalk.pl/opinie/firma/110-biznes-host-pl/ żeby wiedzieć, że coś jest na rzeczy.

Ja już się przenoszę bo straciłem za dużo kasy na tej niedostępności usług. A do tego jak wiadomo dostępność witryny i szybkość działania ma wpływa na SEO.

Tu miała być sygnatura...

• 3 tygodnie później...

Właśnie znalazłem maila, że jutro wygasa mi jeden vps, zalogowałem się do nowego panelu gdzie jest wystawiona proforma za przedłużenie go na miesiąc i nie widzę nigdzie opcji wygenerowania takiej z 50% rabatem płatnej za rok (w starej wersji panelu to było). Miał ktoś już ten problem i ewentualnie suport generował nową czy jak to wygląda?

E:

Załatwione, support w kilkanaście minut wygenerował nową fakturę an rok, zniżka jest. Chyba nic się nie zmieniło jednak...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 3 tygodnie później...

Tez od poczatku roku macie poblem z supportem ? Odpowiadaja po niezliczonej ilosci godzin, nawet po zakupie dysku do dedyka i oplaceniu go 4 dni temu nadal nie zostal zainstalowany, jakas masara teraz jest ... dobrze ze jak serwer padnie to odpowiadaja po paru godzinach, jeden z ticketow z problemem z serwerem wisi mi od 6 dni ...

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności