Skocz do zawartości

Biznes-host.pl - opinie

Pradcom

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zobacz postear, o 06 listopad 2012 - 15:42, powiedział:

Bywa, że strony są niedostępne przez kilka sekund, ale ogólnie bez zastrzeżeń.

Jeszcze nie doświadczyłem takich rzeczy.

Czasem się zdarza...

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.23 (Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_qos/10.9 mod_fcgid/2.3.7 Server at ***.pl Port 80

Max, golum, Xemix - co odpalacie na tych VPSach i jak wygląda ogólna wydajność VPSa i obciążenie procka/ramu,? Napiszcie coś więcej bo zanim się zdecyduję chciałbym dowiedzieć się więcej niż "polecam" :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

U mnie obecnie zużycie zasobów wg DA (przy większym ruchu czasami skacze pod 90%):

1. Cpu(s): 5.9%us, 2.9%sy, 0.7%ni, 88.3%id, 2.2%wa, 0.0%hi, 0.0%si, 0.0%st

Mem: 2097152k total, 484700k used, 1612452k free, 0k buffers

2. Cpu(s): 25.7%us, 10.6%sy, 0.5%ni, 59.2%id, 3.9%wa, 0.0%hi, 0.0%si, 0.0%st

Mem: 2097152k total, 698956k used, 1398196k free, 0k buffers

Na pierwszym kilka stron zwykłych + sklep na autorskim skrypcie.

Na drugim Publiker, OmniAdd, trochę Seokatalogów i zaplecza na WP.

To może i ja coś napisze

- vps'a mam tylko pod Windowsem zadowolony jestem za takie pieniądze nigdzie nie ma takiej oferty przy płatności rocznej 50% taniej,

- mam jedno konto SEO pakiet SEO Standard lub S20 co mogę o nim napisać źle nie jest czasami wywala error 500 przy wczytywaniu stron (obecnie mam na nim 70 stron) przypisywanie IP dla domen hmmm przychodzą mi inne określenia ale napiszę, że jest uciążliwe :) Klikamy w domenę następnie dodaj IP później musimy skasować poprzednie IP i tak 70 razy w moim przypadku.

Dodawanie domen ... brak hurtowego dodawania domen do konta trochę też męczące dodawać to wszystko ręcznie, Brak możliwości przypisania IP dla subdomeny więc najlepiej dodawać subdomeny jako domeny,

- mam także jedno konto www typu start i tutaj powiem, że chodzi dużo lepiej niż konto SEO i jestem zadowolony

Podsumowując hosting spoko VPS'y pod windowsa też OK

Niskie ceny

support OK - średni czas oczekiwania na odpowiedz około 1h.

bilbord_opublikuj_mini.png

golum & młody podziękował ;) chyba jednak wybiorę ultimahost - mają więcej opinii w sieci i dłuższy staż

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

ja mam vps-a pod publikera i seo hosting. VPS bez żadnych problemów działa, Co do hostingu mam te same uwagi, co mlody0072 + brak możliwości dodawania domen IDN w formacie z polskimi znakami. Niby nic, ale jak ma się kilka IDN-ek to robi się straszny bałagan. Ale pomimo tych wad polecam z czystym sumieniem. Duży PLUS za suport średni czas oczekiwania to około 1h.

• 3 miesiące temu...

Wykupiony Pakiet SEO...

Gdyby kogoś interesowało, to po kontakcie z supportem bez problemu zmieniają adresy IP na inne, jeżeli trafią się takie, które nam się nie "podobają".

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

Też polecę.. Mam vpsa od roku, śmiga jak należy... Teraz dokupiłem seohost w ciemno.. Okazało się że jedna php funkcja zablokowana w celu bezpieczeństwa... po krótkiej rozmowie funkcja odblokowana i gra gitara. Polecam

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Zastanawiam się nad ich seohostingiem.

Koledzy podpowiedzcie z ilu klas mają tam ip-ki?

Jak Wam działają seohistingi? Jest dużo zwiechów?

Nie będę tam stawiał wp-ków, ale różne skrypty mniej obciążające serwery.

Serwery działają w miarę stabilnie, mam u nich kilka kont SEO i problemów większych brak (raz coś było, problem z działaniem, ale reakcja supportu na maile błyskawiczna). Jak się mają IP - nie wiem. Jeżeli skrypty nie będą mega-ciężkie będzie śmigać :) Ogólnie mam u nich parę kont i VPSa z DA i jestem zadowolony.

Zapraszam po kodzik 25% zniżki na PW :P

Powiem wam, że zwykły hosting jak i VPS są bardzo dobre w tej firmie. Jednak jeśli chodzi o seo hostingi, ludzie mówią, że często mają je zainfekowane

Kody rabatowe 25% na hosting, VPS w Biznes-Host.pl

B9E5-MEWU-MKPM PTC8-9FHC-KRCH 389Y-1WBH-37A7

688E-SBRS-T7BE BNB3-1WTN-TFHT 17M4-F551-WEED

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności