Skocz do zawartości

Biznes-host.pl - opinie

Pradcom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na tym największym pakiecie z SEO nie byłem w stanie postawić 10 sensownie skonfigurowanych Wordpressów. Zbyt wiele 50.... :( To tylko potwierdza stare twierdzenie, że nie ma nic za darmo ;) A przy tych cenach byłoby to znakomita oferta.

Na + tego hostingu - pomocny, szybki i przyjazny support :) Może kiedyś wrócę po VPS, bo o nich są dobre opinie

1. E-mail

Drogi użytkowniku, Twój serwer www (id: ***) traci ważność. Została wygenerowana faktura do opłaty Twojego serwera. Prosimy o uregulowanie płatności.

2. Po zalogowaniu

Stan konta: *** PLN

(ktoś skorzystał z mojego kodu rabatowego i dostałem 25% wartości jego faktury)

3. Wchodzę w >>Faktury nieopłacone, klikam

Wirtualny portfel Biznes-Host.pl

4. Wyskakuje info

Dokonano płatności

Dziękujemy za dokonanie wpłaty, została ona odnotowana. W zależności od rodzaju usługi otrzymasz odpowiednie powiadomienie na e-mail.

5. E-mail

Informujemy że płatność ID: ***, na kwotę: *** PLN, została zaksięgowana na naszym koncie.

I jak tu narzekać? ;)

Jak narzekać? :) Nie da się wejść na swoje własne strony - wczoraj właściciele pisali, że w nocy zostanie przeprowadzona przerwa mająca na celu naprawienie sytuacji, dwa dni temu to samo pisali. I nic :) Za taką cenę nie można się spodziewać niczego cudownego, ale żeby chociaż to jako tako działało ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Bo to jest tak: Na początku firma robi promocje, jest stosunkowo mało kont więc serwer śmiga. Każdy mile zaskoczony pisze na PiO: Ten hosting jest super!!!!

Serwer wypełnia się bez ograniczeń Klientami i tak nie wytrzymuje obciążenia i mamy od rana na biznes-host:

Błąd 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Połączenie zostało zresetowane.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

@bestos to nie jest kwestia tylko dzisiejszego dnia, to się dzieje już od wznowienia oferty. Jeszcze nie spotkałem się z sytuacją, w której serwer działałby tak fatalnie przez taki okres czasu...

Edit: dziś nawet już nie próbuje się ładować, łapie Gateway'e.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

miz, mam na tych VPS tyle spamów, stron pod SWL że żaden szared, inny VPS w tej kwocie i blisko by tego nie "udźwignął " rozumiem że masz do nich obiekcje bo zdecydowanie ceny maja dapingowe (VPS z DA ok 300 zł rocznie), ale co mnie jako końcowego konsumenta obchodzi Twoje złe samopoczucie po Twoich wypowiedziach winnika że lub lobujesz jakiś hosting lub pracujesz lub jesteś właścicielem i masz prawo prowadzić marketing szeptany tak jak uważasz za słuszne. Możesz 100 raz napisać że to dno, ale takie dno generuje mi przychody, wiedz pozwól sam będę decydować co jest dobre a co złe, co mi się kalkuluje a co nie.

Strony stoją punkty się generują, mi to się opłaca a mam nie jeden VPS i serwer. Nie znam podobnej ceny na VPS z DA i administracja ( Vmine odrobinie droższe, tez posiadam). Reszta mnie nie interesuje, padnie firma przyniosę się na inny VPS płakać nie będzie, bo wiem co kupiłem i za ile i ze to skutkuje pewnym ryzykiem.

na takim samym poziomie,

jeśli strony nie są usuwane z systemów SWL to znaczę poziom jest zadowalający. A właściciele innych hostingów mogą i się pociąć nic mi do tego.

Jak widać klientów im na VPSy nie brakuje, a jak ktoś daje na VPS za 300 zl strony docelowe to ich problem.

Serwery SEO już działają zadowalająco :) Nie wiem, ile to potrwa, ale najwidoczniej wywiązali się z obietnicy. Trzymam kciuki za to, by tak już zostało ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności