Skocz do zawartości

Biznes-host.pl - opinie

Pradcom

Rekomendowane odpowiedzi

maxpan: jedynie z twojej wypowiedzi wynika, ze kogos lobbujesz ;). masz tutaj kilkanascie negatywnych postow, a doczepiles sie akurat do mnie...

mam tam konto, za ktore zaplacilem pol roku temu i sie do niczego przez 70% czasu nie nadaje i tyle. gdybym zaplacil za nie wirtualna gotowka za polecenia tego innym jeleniom to moze tez bym inaczej na to patrzyl...

a ze nie bedziesz tym razem plakal jak wszystko padnie (jak w przypadku innych tanich vpsow co najpierw 3 miechy nie mialy zadnego supportu, a teraz znow praktycznie nie dzialaja bo oveselling) to trzymam za slowo, wole kupic vpsa w ultimahoscie albo kimsufa w ovh i nie zastanawiac sie kazdego ranka czy jeszcze zyje ;-).

pozdrowienia.

googlerulz.

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

miz jeśli ty oczkujesz od VPSow z DA za 300 ZL supportu i poziomu usług jak z najlepszych sterowni to lub udajesz teraz (co całkiem prawdopodobnie), lub celowo uprawisz marketing szeptany.Takie firmy nie zatrudniają dziesiątki osób do supportu zazwyczaj to 1-2 osobowe firmy, serwery oczywiście upychają jak torby przemytnicy. Ale jeśli VPS za 300 zł generuje ok 2mln e-weba, to tak jak pisze samopoczucie właścicieli konkurencyjnych firm średnio mnie interesuje :D

wole kupic vpsa w ultimahoscie albo kimsufa w ovh i nie zastanawiac sie kazdego ranka czy jeszcze zyje ;-).

każdy towar ma swoją grupę docelowa, ja na spamy przepłacać nie mam zamiaru i oczywiście docelowych stawić na takim czymś nie będzie.

Zapominasz jeszcze jedno tu w cenie 300 ZL dostajesz nawet jaka taka administracje ( instalują biblioteki,konfigurują reagują na zgłoszenia) przelicz teraz obie koszt kimsufa z DA i administracja i poco to kupować pod spamy??? bez sensu,

Ale kto tutaj mowi o supporcie, chodzi o dzialanie uslugi.. no ale coz, chytry dwa razy placi :-). A za 39 zł netto na miesiąc mam kimsufi (ostatnio trafiło się np. 2.6 GHz z 2 GB RAM), na ktorym stawiam ~400 wodpressow z quick cache na lighttpd i niczym sie nie martwie ;).

pozdrowienia.

googlerulz.

Ja Ciebie rozumiem, tylko sam administrujesz . Ja stawie różny syf na takich VPSach i uwierz mi tez śpię spokojnie bo niema czym się martwic, Jak bym bylem biegły w Linuksach, tez kupowałem by takie kimsufi to jest oczywiste. Po prostu chce Tobie powiedzieć że takie VPSy za 300 zl tez potrzebne bo są "strony" które lepszego nie przebuja.

p.s dobra idę pić dalej...

jako wymagajacy user, stawiajacy cos wiecej niz kiche pod seło, musze powiedziec ze serwery z cykly seło i standard u nich sa overloaded...za duzo klockow za waski kibel.........

punk not dead

zwykły hosting też daje rade za te pieniądze. We wszystkich hostingach na biznes-host jest to dobre, że masz okres testowy 7 dni, więc sam możesz stwierdzić czy spełnia twoje oczekiwania ;)

Kody rabatowe 25% na hosting, VPS w Biznes-Host.pl

B9E5-MEWU-MKPM PTC8-9FHC-KRCH 389Y-1WBH-37A7

688E-SBRS-T7BE BNB3-1WTN-TFHT 17M4-F551-WEED

Muszę jednak powiedzieć, że od początku majówki SEO Hosting śmiga całkiem nieźle jak na taką cenę, więc rzeczywiście się poprawili :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Nie dlaczego u Was się tak dzieje ale ja mam seo hosting u nich i działa dobrze 70 stron sprawdzam z częstotliwościową co 5 minut potwierdzam 1.05.2013 był jakiś problem ale tak to działa dobrze (jak za takie pieniądze to super).

Jak już wcześniej pisałem zwykły hosting nie zaobserwowałem problemów a jak były wychwycone przez system to chwilowe.

VPS także lata bardzo dobrze i nie ma do czego się przyczepić, support nawet przywróci system bez zbędnego marudzenia :)

bilbord_opublikuj_mini.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności