Skocz do zawartości

Biznes-host.pl - opinie

Pradcom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Coś mnie tknęło i sprawdziłem parametry php te deklarowane ze strony i rzeczywiste:

memory_limit 256M jest 128M

post_max_size 350M jest 188M

upload_max_filesize 250M jest 32M

Generalnie parametry rzeczywiste nie są tragiczne, ale na dzień dobry wprowadzać klienta w błąd...

Katalog firm , który pomoże Tobie kupić i sprzedać co tylko chcesz.

Heh... No to u mnie na odwrót. Na początku działało pięknie, teraz każda próba aktualizacji wordpressa kończy się "nginx error", często strony otwierają się po kilkanaście sekund i dłużej, czasami kończy się to błędami 500 lub 502. I jak to już ktoś tutaj napisał - wszystko było pięknie, dopóki nie pojawiła się oferta na PiO.

VPS - to zupełnie inna sprawa, mam porównanie z dwiema konkurencyjnymi firmami w podobnych cenach i śmiało mogę powiedzieć: Biznes Host jest najlepszy w konkurencji cena/jakość

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

No z tym seo to porażka już chyba z miesiąc niby walczą a i tak jest coś nie tak

Mozna nawet zobaczyć taką infornację prze próbie wejścia na stronę.

Something has triggered an error on your website. This is the default error page for nginx that is distributed with EPEL. It is located /usr/share/nginx/html/50x.html

You should customize this error page for your own site or edit the error_page directive in the nginx configuration file /etc/nginx/nginx.conf.

A szybkość otwierania stron to kompletna porażka. jednym słowem do kitu to seo.

I nikomu nie polecam ich hostingu SEO.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Już myślałem, że tylko ja mam problemy z hostingiem seo u nich :) aktualnie sprawdzam czy się nadaje na proste stronki html, bo na wordpressy to na pewno się nie nadaje zrobić aktualizację bądź coś zainstalować graniczy z cudem.

Najgorsze jednak jest to, że całkiem olewają klienta no ale to wszystko jest do czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności