Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w identyfikacji problemu

max25

Rekomendowane odpowiedzi

Spróbuj zdobyć wartościowe linki tematyczne, ale to jest trudne, bo się w sieci zrobiła już fobia, że jak dajesz link to zaraz, że reklama/spam itp. nawet jak to jest użyteczny link dla użytkowników, także nie będzie łatwo. Chociaż jeśli pingwin dopadł twoją domenę, to nie wiem czy nawet dobre linki pomogą. W każdym razie nie zdobywaj linków ze śmietników i słabych katalogów, bo raczje zaszkodzą tylko.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dido, jest też pare ciekawszych ;)

Ja widze linki także z blogów/for/innych katalogów. W tym jeden z forum jakiś naturalny prawie(!) ;)

A prawda jest taka że P. max25 chyba sam dodawał tu i tam, bo w 90% linkowano na 1 frazę więc jest jak jest ;)

Wybacz, ale nie ja linkowałem :) już napisałem wcześniej, że na tej stronie, o której mową w tym wątku, wszystko, co związane z SEO robiła - ponoć - "profesjonalna" firma... taką stronę zastałem.

To pogratuluj szefowi zatrudnienia profesjonalnej firmy

W ramach doradztwa:

a) mocne katalogi, wartościowe bazy artykułów jak np. artelis, być może artykuły sponsorowane

B) różnicowanie linkowania zarówno pod względem skryptów i typów jak i pod względem anchorów

c) wypowiedzi na forach, portale społecznościowe

d) spróbuj może dla strony zbudować z 5-10 stron wartościowego zaplecza

SEO in Bielsko-Biała 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności