Skocz do zawartości

[Oferta] SEO Bez Lipy - Hosting SEO

Eurohost

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...

Czy ktoś z forumowiczów hostuje w seo bez lipy? Ktoś ma wiedzę, co u nich się dzieje? Od dłuższego czasu nie sprzedają swojej oferty, pomoc techniczna działa już chyba w dni robocze.

Co jakiś czas problemy (przykładowo: przy instalacji WP baza MySQL nie kreuje się samodzielnie, trzeba ją ustawiać ręcznie)

Prosze o opinie, bo mam przedłużać u nich hosting i nie wiem czy nie lepiej zmienić dostawce

Czy ktoś z forumowiczów hostuje w seo bez lipy? Ktoś ma wiedzę, co u nich się dzieje? Od dłuższego czasu nie sprzedają swojej oferty, pomoc techniczna działa już chyba w dni robocze.

Co jakiś czas problemy (przykładowo: przy instalacji WP baza MySQL nie kreuje się samodzielnie, trzeba ją ustawiać ręcznie)

Prosze o opinie, bo mam przedłużać u nich hosting i nie wiem czy nie lepiej zmienić dostawce

Witaj,

Nie zakładamy już nowych kont - bo tak jak zakładaliśmy od początku nie planujemy hostingu z "gumy" :) Nie mamy na celu dopychania nowych kont w nieskończoność. Mamy przestrzeń do odsprzedania i ja udostępniamy. Dla naszych obecnych klientów jak najbardziej nadal świadczymy usługę.

12011015331154.png12080712045138.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności