Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio miałem kilka spotkań z dużymi agencjami SEO i SEM. Każda się zaklina, że nie używa żadnego z poniższych softów:

scrapeboard

Scrapebox

Xrumer

Twierdzą, że pracują na oprogramowaniu takim jakiego używa Onet - ale nie zdradzają.

Czy są jakieś większe kombajny dla vipów ?

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Więksi raczej pracują na rozwiązaniach robionych pod siebie. Gdzie raczej wcale nie oznacza, że nie korzystają z rumaków czy innych softów i wcale nie musi oznaczać, że na lepszym sofcie niż dostepnym dla plebsu, tfu, znaczy nas. :)

Nie wspominając już, że Ci duzi to tylko WHT i akredytowani partnerzy G, słituś cycuś.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

No też sądzę , że walą ściemę.

Najbardziej dziwne było jak gość powiedział, że ogólne fora takie jak to sieje dezinformację w SEO. Twierdzi, że jego koledzy piszą tu specjalnie bzdury po to aby mylić konkurencję. Tymczasem niby jest inne płatne forum, gdzie są rzetelne informacje dotyczące seo i on z niego korzysta. Forum dla vipów ?

Ktoś słyszał o płatnym forum SEO ?

https://www.google.pl/#sclient=psy-ab&hl=pl&site=&source=hp&q=%22płatne+forum+seo%22&oq=%22płatne+forum+seo%22&gs_l=hp.3...1115.7367.1.7655.22.20.2.0.0.0.201.2136.10j9j1.20.0...0.0...1c.KuEKvubJFRo&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=7e066f55bf8813b6&biw=1325&bih=582

Pozatym mozna to rozumiec dwuznacznie - nie korzystam z blastow np.

Bo przeciez juz cale zaplecze mam podlinkowanie i puszczone blasty, a ze dodaje troche linkow do strony ktora promuje to inna kwestia;]

ale w tym momencie przeciez nie uzylem nic :D:D hehehe

nie mam racji? :D

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

No też sądzę , że walą ściemę.

Najbardziej dziwne było jak gość powiedział, że ogólne fora takie jak to sieje dezinformację w SEO. Twierdzi, że jego koledzy piszą tu specjalnie bzdury po to aby mylić konkurencję. Tymczasem niby jest inne płatne forum, gdzie są rzetelne informacje dotyczące seo i on z niego korzysta. Forum dla vipów ?

Ktoś słyszał o płatnym forum SEO ?

https://www.google.pl...iw=1325&bih=582

To nie dziwne. Tak jest. Na PiO są wielkie autorytety, które pociskają takie ściemy i głupoty, że to coś strasznego, wydaje mi się ,że mają przy tym niezły ubaw, tym bardziej, że reszta poddanych i zapatrzonych przytakuje. Ale ja już dawno to zaobserwowałem, dlatego nie wdaje się w dyskusję tylko czasem poczytam i się pośmieje.

Płatnych for jest kilka, ale najwięcej jest tych grupowych - tajnych :) Lesiu się kiedyś wysypał ze swoim forumem, a w sumie jego użytkownik go wsypał.

Takich for jest z kilkadziesiąt. Na PiO można poczytać bzdury i manipulację. Na forach zamkniętych, prowadzi się sensowne dyskusje.

Wybaczcie, że się wygadałem :)

Fora zamknięte nie muszą być automatycznie jakąś magiczną kopalnia wiedzy, ponieważ pewnymi pomysłami, ludzi nie podzielą się za żadne pieniądze.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

To, że są fora zamknięte to wiedzą Wszyscy. Zgadzam się z Gerdi, ze to nie oznacza, że na takich forach wiedza jest jakaś wyższa niż tutaj. Tylko, że na zamkniętych forach nie trzeba dyskutować z pewnymi osobnikami, którzy wszystko wiedzą. Mógłbym tutaj wymienić kilku "ekspertów" z PIO, którzy dziennie piszą 30-40 postów ale z tego ich pisania nic konkretnego nikt nie wyczyta, a na zamkniętych forach ten problem automatycznie jest ucinany.

MKM hehe wiem o kim mówisz. Jest tu kilku takich.

DFAG, ja Ci powiem na zamkniętych forach pisze się więcej konkretów i pewne przydatne informacje. Ja na PiO np. nie dzielę się tą wiedzą inni też nie z tego co widzę, więc to bardzo dużo daje.

Ok z tym "Dzieleniem sie informacjami" to sie zgodze, moze to i racja. Na duzych otwartych forach (a do takich chyba PIO mozna zlaiczyc) obieg informacji jest inny niz w gronie zamknietych , mniejszych grup liczacych np 100 osob

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Czy są jakieś większe kombajny dla vipów ?

Sądzę, że każdy kto obsługuje wiekszych klientów (z budżetem +10K) stosuje rozwiązania dedykowane. Ale tak czy inaczej wspiera się rozwiązaniami ogólnodostępnymi.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Generalnie wszelkiego typu zamknięte (i płatne) fora i inne "ekskluzywne" wynalazki są w 90% nic nie warte - w swojej pracy (w szczególności na poczatku) dałem się nabrać na kilkanacie propozycji "aktualizacji i udziału" w tego typu projektach i ZAWSZE okazywały się śmieciami z contentem generowanym przez boty (żeby jeszcze ktoś nad tym panował).

Co do tematu wątka - pamiętaj o jednym. W "dużych" tez pracują ludzie tacy jak my i tez są pewnych rzeczy nauczeni. A dla dużych nie istnieja inne algorytmy czy serpy - jedyne co moga mieć własnego to systemu monitoringu czy zarządzania zapleczem, ale i w to wątpię czy by się jakaś czarna owca nie znalazła, co by chetnie wyniosła z firmy coś takiego.

A poza tym rozejrzyj się na forum - myślisz że nikt z nas nie pracuje w dużych agencjach? Już dawno ktoś raczej by się wychylił :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności