Skocz do zawartości

onet mnie molestuje...

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

już 3 dzień onet molestuje non-stop (!) mój serwis. konkretnie z adresu 213.180.128.198 [server.test.onet.pl] to nawet google tyle u mnie nie mieli. macie cos podobnego u siebie? jakis zmian w onecie nie zaobserwowałem...

już 3 dzień onet molestuje non-stop (!) mój serwis. konkretnie z adresu 213.180.128.198 [server.test.onet.pl]

u mnie siedzi od 5 dni.. jest jeszcze inne IP: 213.180.128.138 (o5virt.onet.pl), ale tych juz mniej w logach. rowniez nie zauwazylem zmian w indeksie onetu. kroi sie wiekszy 'update' ?

niemożliwe, no chyba, że jest to z 100 osob siedzących po kilka godzin na moim serwisie i klikajacych po wszystkim co jest linkiem.... to z pewnością jest automat...

server.test.onet.pl -> to czlowiek sprawdza twoja stronke

chyba zartujesz?

po ilosci odwiedzonych linkow, sadze ze to automat.

mysql> select count(*) as ilosc,from_unixtime(posted,'%d/%m/%Y') as dzien from visit where remote_host='server.test.onet.pl' GROUP BY dzien;

+-------+------------+

| ilosc | dzien      |

+-------+------------+

|     9 | 17/10/2004 |

|    35 | 18/10/2004 |

|    67 | 19/10/2004 |

|   174 | 20/10/2004 |

|   130 | 21/10/2004 |

|    23 | 22/10/2004 |

+-------+------------+

6 rows in set (0.01 sec)

RATUNKU!!!

zobaczcie co mi onet narobił w tym miesiącu, pierwsze miejsce ma w liczbie pobranych kB. transfer rośnie a ja zaraz przekrocze limit ;-(

Pierwsze 10 z ogólnej liczby 30600 lokalizacji uszeregowane wg KB

#  Wywołania  Pliki  KB  Wizyty  Nazwa hosta

1  22328  18974  773439  3  server.test.onet.pl

i to przy 3 wizytach ;-(

nie wiem, blokować ich... w sumie juz onetu nie ma u mnie, jeszcze poczekam czy nie wróci. do końca miesiąca chyba dociągnę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności