Skocz do zawartości

Darmowe Narzędzie - Znacie jakieś?

kubri

Rekomendowane odpowiedzi

Co do darmówek:

Sick Scraper

Sick Platform Reader

FreeLinkChecker

backlinkwatch.com

webpozycja.pl

Można również wpisać w jakiejś wyszukiwarce (podobno Google jest dobre) takie zdanie: free seo tools - i następnie trzeba wcisnąć Szukaj

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

kubri -> źle zaczynasz, znasz jakaś branże gdzie bez żadnej inwestycji wyciągasz kase ?

Nawet w lotka żeby ta szóstke trafić musisz zapłacić te 5 zł :D

Zmień podejście, kup sobie seobohatera i pododawaj tu i tam, jak sie rozkrecisz to pomyśl o scrapeboxie(vps+proxy) i innych badziewiach :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Za darmo to ostatnimi czasy nawet w r...ja ciężko dostać. Zmień podejście, troszkę zainwestuj, a przede wszystkim poczytaj na temat pozycjonowania, chociażby na tym forum to co mają do powiedzenia bardziej doświadczeni użytkownicy. Inaczej daleko nie zajedziesz.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

@Gerdi

Bardzo dziękuje za te strony,

@Straseusz

Właśnie na początku chciałem poszukać traili , żeby troszkę zapoznać się z programami.

Gdyby taki XRumer miał wersję trail , to myślę że przez 7 dni uzbierałbym na jego połowę.

No ale nie ma ,dlatego szukam czegoś podobnego - i za zarobione pieniądze mam zamiar kupić jakieś toolsy.

@Gerdi

@Straseusz

Właśnie na początku chciałem poszukać traili , żeby troszkę zapoznać się z programami.

Gdyby taki XRumer miał wersję trail , to myślę że przez 7 dni uzbierałbym na jego połowę.

No ale nie ma ,dlatego szukam czegoś podobnego - i za zarobione pieniądze mam zamiar kupić jakieś toolsy.

@Gerdi

@Straseusz

Kubri - zaczynasz od d...y!!! Albo po prostu masz jakąś naiwną wiarę, że soft za Ciebie pracę odwali. A prawda jest taka, że i przy wiedzy, którą prezentujesz (a to czuć po sposobie zadawania pytań i jednej wypowiedzi), to z każdą porządnym softem będziesz miał problem, bo nie będziesz wiedział jak użyć. To jak nawet z młotkiem - jak nie umiesz nim robić, to se palce obijesz, bo na początku więcej siły niż pomyślunku i umiejętności. Jak już ktoś powiedział - więcej szkody sobie zrobisz, np. bana na stronę albo coś podobnego i pies z kulawą nogą na stronę nie wejdzie.

Może jednak wpierw trochę poczytaj o SEO, a najlepiej zacznij ręcznie dodawać, bo i poznasz skryptu i jeszcze parę pożytecznych rzeczy.

Kurcze , prosiłem was o narzędzia a nie o rady, wiem co mam zamiar robić.

Masz rację ,nie znam się bardzo dobrze na seo, ale do obsługiwania softu , jest potrzebne czytanie ze zrozumieniem.

Myślę , że znalazłbym poradniki typu "Jak dobrze użyć *******".

Ręcznie nie ma co dodawać, bo dostanę szybciej bana niż zdążą zaakceptować temat. Nie mam zamiaru promować samej strony, a posty związane z nią.

O matko i córko!.... Przy tym sofcie czytanie ze zrozumieniem, niestety, niewiele daje, jeśli nie wiadomo do czego i w jaki sposób użyć. I nie chodzi tu o przygotowanie jakiegoś tam niby projektu, który też można spiep...ć, gdy się nie ma zbyt wiele pojęcia, oraz włączenie jakiegoś przycisku start. To nie jest problem. Żeby Ci choć trochę zarysować sprawę. Wyobraź sobie, że są różne katalogi na różnych skryptach. Są i różne precle, choć rządzi wordpress. I w każdym typie skryptu inne są wymagania co do długości, formy teksty itp. itd. Na dodatek Na dodatek w katalogach co innego jest linkowane (zwykle tytuł) czyli to musi mieć właściwy anchor i url. W preclach nie - tam w tekście. W niektórych preclach tylko jeden link, w innych nawet 3. W niektórych preclach wymagania jeszcze są co do miejsca pojawienia się pierwszego linka, długości tytułu (ilość słów) itd itp.

Zobacz! To tylko pierwsze z brzegu sprawy, a jest ich więcej, więc o jakim czytaniu ze zrozumieniem mówisz?! Jeszcze nie spotkałem się z softem, który by wszystko łopatologicznie wyjaśniał, bo założenie jest takie, że za te narzędzia biorą się ludzie, którzy choć małe co nieco wiedzą.

Darmowych softów już nie znajdziesz. Pozycjonowanie się robi dla kasy zwykle, więc softy kosztują. Ale często i soft jest do d...y jeśli nie masz sam swoich własnych adresów do których dodajesz.

Dlatego bardzo proszę, przestań gadać jak wyżej, bo nawet nie wiesz o czym mówisz. I nikt tu się nie wymądrze. Żeby móc napisać to co wyżej musiał wpierw sporo się uczyć, poświecić sporo czasu. Nie myśl, że jest inna droga. SEO polega na cierpliwości i żmudnych działaniach. Cudów nie ma, a jeśli ktoś mówi inaczej, to jest [ nierzetelny partner ] i popierdółka.

ps. widzę, że mi zamieniło na na "nierzetelnego partnera", więc spieszę, że użyłem tak określenie dla osoby oszukującej.

ps2. A to o ręcznym dodawaniu i banie, to ciekawe... A w ogóle wiesz co mówisz? Za tak wolne pozycjonowanie bana to raczej nie dostaniesz. Raczej za samą stronę, jeśli masz ją źle zrobioną. Albo filtra jak będziesz tylko jedną frazę pozycjonował.

ps3. I powtórzę raz jeszcze - nie ma podręczników jak przy pomocy danego narzędzia pozycjonować. Czasem coś takie jest, ale i tak zawsze potrzebna jest podstawowa wiedza.

• 2 tygodnie później...

Co do darmówek:

Sick Scraper

Sick Platform Reader

FreeLinkChecker

backlinkwatch.com

webpozycja.pl

Można również wpisać w jakiejś wyszukiwarce (podobno Google jest dobre) takie zdanie: free seo tools - i następnie trzeba wcisnąć Szukaj

A co to jest GOOGLE?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności