Skocz do zawartości

Prosta strona firmowa

live

Rekomendowane odpowiedzi

Wyśrodkowany tekst prezentuje się średnio. Mi też nie podoba się wielkość czcionek. Szczególnie jeżeli potencjalny klient będzie dysponował starym monitorem / lapkiem / netbookiem / tabletem.

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

W dniu 3.08.2012 o 20:28, bold napisał(a):

Ręce to dałbym sobie uciąć, jakbym przez przypadek odwiedził jeszcze raz tę stronę. Zrozum, że chcąc tworzyć dla innych, jeszcze za kasę, musisz przedstawić swoją ofertę w sposób zachęcający. Ale co się będę męczył, temat przecież już zamknąłeś... :nie_powiem:

zrozum człowieku bo już inaczej nie napisze że ta strona jest moja i tylko i wyłącznie moja i nie wypłacam sobie kasy za zrobienie sobie strony. Jeżeli chodzi o stronę dla klienta to inna bajka ale tego temat nie dotyczy, i ameryki nie odkryłeś! ręce opadają.TEMAT DOTYCZY OCENY STRONY

strony internetowe https://www.promocjafirmy.com

https://validator.w3....=Inline&group=0

<html xmlns="https://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr" lang="en-US" xml:lang="en"> <- good lang :)

W dniu 3.08.2012 o 13:20, live napisał(a):

Ma być prosto, widocznie żeby nawet dziadek co komputer widział tylko w telewizji mógł się na tej stronie odnaleść

ta goła pani w headerze mu w tym pomoże :)

btw. po co dawać coś do oceny i potem wszystkim wytykać że nie padli z zachwytu? :)

Lipę siejesz... to i lipa z tego wyrośnie... 2/10

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

W dniu 4.08.2012 o 18:51, live napisał(a):
  W dniu 3.08.2012 o 20:28, bold napisał(a):

Ręce to dałbym sobie uciąć, jakbym przez przypadek odwiedził jeszcze raz tę stronę. Zrozum, że chcąc tworzyć dla innych, jeszcze za kasę, musisz przedstawić swoją ofertę w sposób zachęcający. Ale co się będę męczył, temat przecież już zamknąłeś... :nie_powiem:

zrozum człowieku bo już inaczej nie napisze że ta strona jest moja i tylko i wyłącznie moja i nie wypłacam sobie kasy za zrobienie sobie strony. Jeżeli chodzi o stronę dla klienta to inna bajka ale tego temat nie dotyczy, i ameryki nie odkryłeś! ręce opadają.TEMAT DOTYCZY OCENY STRONY

To jak tak ma wyglądać wizytówka mojej formy w sieci to ja podziękuję.

Wg mnie strona nie zachęca do niczego. A tym bardziej już do zakupienia u Was wykonania podobnej strony. Jeśli chcesz na tym zarabiać to powinieneś pokazać na co Cię stać przy projektowaniu swojej strony.

Takie moje zdanie.

Ciekawy przewodnik po Polsce - 1001miejsc.pl

W dniu 4.08.2012 o 19:27, kayman napisał(a):

ta goła pani w headerze mu w tym pomoże

Ona nie jest goła;) Nawet ładna nie jest. Takie porcja rosołowe.

Co do strony to jednaj popracuj nad nią. skoro ma to być Twoja wizytówka to przedstaw się z tej najlepszej strony.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

I Wy zajmujecie się projektowaniem stron? To chyba jakiś żart. Typo leży, ogólnie grafa wygląda jak darmowy template zrobiony w max 30 min.

Title pozostawię bez komentarza - mogliście to chociaż wy-edytować jak już korzystacie z gotowych rozwiązań.

Tak btw co tu oceniać jak to Wasze nie jest

Grafik komputerowy zaprojektuje ciekawe layouty, dodatkowo możesz skorzystać z usług projektowania logo które wykona agencja interaktywna katowice.

Jeśli potrzebujesz konkretne rozwiązanie e-commerce zobacz sklep internetowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności