Skocz do zawartości

Jak pozycjonować strone na komórce/smarcie ?

Iran

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co wiem to na androida są aplikacje do sprawdzania pozycji, więc może w przyszłości będą też inne narzędzia, ale na tą chwilę chyba pisanie na forach lub komentarzy na blogach jest jedynym wyjściem, ewentualnie jak wygodnie Ci się pisze na telefonie jakieś artykuły na blogi czy coś takiego.

Akurat androidka mam . Nie pomyślałem musze poszukać . Najcudowniej by były jakieś automaciki do linkowania wyszukiwania itp bo te do sprawdzania jak majestic chodzą ładnie nawet.

Czyli można powiedziec że na phonie jest możliwe obecnie typowe white seo tylko :)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Iran tak, z ciekawości masz w domu komputer ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Jeżeli masz jakiś soft na serwerze to myśle że obsługa za pomoca telefonu mimo że żmudna to jest możliwa. Ja używam telefonu do sprawdzania poczty, raz licytowałem na Allegro. Na razie aplikacji na kom jest jeszcze za mało żeby myśleć poważniej o pracy z telefonem.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności