Skocz do zawartości

Natrętny domeniarz

mamoczy

Rekomendowane odpowiedzi

a mi jego poglądy bardzo odpowiadają, choć może wielu osobom, wydają się kontrowersyjne, i oczywiście, że nie na czasie, radzę zapoznać się z programem, jaki opracowali ( a jest dość często aktualizowany)

na pewno ich program biję na głowę PO (" Z rodziną by żyło się lepiej" PiS ze swoimi "Mieszkaniami dla każdego" SLD tutaj jest tyle cytatów.. czy PSL "Kredyt przyjazny rolnikowi" a teraz nowość na rynku spot wyborczy RP

żadne hasło nie zostało zrealizowane, dlatego nie mam nic przeciwko, by dominowała inna partia, co zrobili przez 23 lata nic?

https://www.youtube.com/watch?v=eTD-kSIVEEQ&feature=relmfu

posłuchajcie co mówi, już nawet TVN wie, że młodzi go popierają

ja nie, bo jestem apolityczny, ale jak mam oddać głos, to na niego

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Najgorsze jest to, że ludzie wybierają pomiędzy kaczorem a tuskiem i w zasadzie zawsze tak było. Ludzie są podatni na manipulacje dlatego Telewizja robi świetną robotę zawsze przed wyborami.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Oczywiście nie zostałem zrozumiany. Czemu jest niegroźny? Ile lat on się stara o wejście do sejmu, a ile czasu starał się Palikot? Palikot wszedł do sejmu jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, a Mikke nawet tego nie potrafi. On nie potrafi robić polityki i koniec. Nie wystarczy mieć dobry program, żeby zostać wybranym. Kończę ten temat w tym miejscu, bo jakoś nie interesuje mnie szczególnie polityka. Jest tyle innych państw, że jeżeli mi się nie będzie tutaj strasznie źle żyło to się przeprowadzę.

Pozdrawiam,

Patryk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności