Skocz do zawartości

Sprawdzanie dalekiej pozycji w SERPACH G.

ktosiek123

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie narzędzie polecacie, które przeszukuje bardzo odległe pozycje w SERPACH na daną frazę?

W necie jest kilka ale zazwyczaj jest tylko do 100 pozycji :(

potrzebuję narzędzia które będzie szukało i szukało aż znajdzie, jest coś takiego w ogóle? i jak się zachowywać jeżeli pozycjonujemy np 3 frazy przy czym są one całe czas >100

i brak danych...

Bardzo mnie ten temat irytuje, proszę o pomoc.

@Robert76 Jest zindeksowana, aż takim świeżakiem to nie jestem ;p

No masz racje, ale chciałbym się dowiedzieć na której jest pozycji pod frazy które cały czas wałkuję.

na razie mam 3 linki w mocnych stronach, w tytule mam te 3 mocne frazy, content dobrze nasycony do max 5%, tylko czasu trzeba i sukcesywności. Tylko irytuje mnie która teraz mam pozycję :/

Google zwraca do 1 tys. wyników, więc nie wiem jak chcesz dalej szukać swojej strony. Siądź do zdobywania linków, albo zleć to komuś, bo jeśli przyjąć 3 linki w tydzień (jakiekolwiek by nie były), to tempo pracy raczej kiepskie.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

@Paq, no tak. Tylko słyszałem że jeżeli będę więcej linków zdobywał to narażam się na bana od wujka G.

Najpierw piszesz, ze nie jesteś takim "Świeżakiem" a potem wyjeżdżasz z tekstem, ze nie linkujesz mocno bo bana możesz dostać (w tym przypadku nie mocno to 3 linki na tydzień).

Przestań się nad sobą rozczulać tylko od razu przywal kilkaset linków i już.

Linkuj ile się da i jak się da. Ręczne katalogowanie absolutnie nie daje szans na bana, nawet na filtr. Linki z katalogów są bardzo słabe ( może oprócz paru) indeksują się przez dłuższy czas o ile w ogóle. Pamiętaj że podstawa to zdobywać linki z różnych źródeł ( precle, KG, komentarze blogów itp). Wrzuć sobie linka w stopkę tego forum to pewnie awansujesz o 100 pozycji :)

Wrzucałem na nowe zapleczówki automatem 3 K katalogów w jeden dzień, a żadna nie dostała nawet kataru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności