Skocz do zawartości

Szukam mocnych, dobrych katalogów

ktosiek123

Rekomendowane odpowiedzi

Tutaj panuje przekonanie, że PR nie ma znaczenia ;)

Ja zawsze sprawdzam czy najnowsze wpisy w katalogu są zaindeksowane. Jak widzę, że wpisy z ostatniej doby nie były nawet pobrane przez bota to jest kiepsko. Najlepiej jak wpisy z ostatniej doby są już widoczne przez zapytanie site:https://adres_wpisu. Jak jest inaczej znaczy, że google rzadko zagląda do katalogu.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wystarczy poczekać.

To dodawajcie do katalogów... I wyczekujcie.... :D

Zwłaszcza Pingwina... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

@MKM: poniekąd ma rację wiec to nie debilizmy ... wartościowy spis to na cezzy.pl i to jest de facto wszystko co można w tej kwestii powiedzieć.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Zgred - sorka ale niestety debilizmy.

Jak gość tylko potrafi pisać, że spadek to wyłącznie wina Pingwina a katalogi to zło to sorka ale jest zwykłym pustakiem, który nie wie na czym polega pozycjonowanie.

Nie twierdze, że katalogi są mocne jak kiedyś ale jest to dobra forma zdobywania linków i na tą chwile nie znalazłem żadnej reguły, że linki z katalogów szkodzą (jedyne co mogłem zaobserwować to, że szkodzą gdy są jedynym źródłem pozyskiwania linków).

@MKM ogarnij się... To że nazywasz mnie pustakiem... To tylko świadczy o Twoim poziomie...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

@Zgred - sorka ale niestety debilizmy.

a katalogi to zło

przestudiuj moje posty mniej więcej za 3-4 lata wstecz - zawsze powtarzałem że katalog to zło :)

ale dziękuję - potraktuję to jako komplement.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Zgred - Wystarczająco studiuje twoje rady i od zawsze pamiętam, ze pisałeś, że katalogi to zło :)

A twoje wypowiedzi kapitanie Seo niczego nie zmienią, ze jesteś pustakiem i chyba czas zakończyć z Tobą dyskusję bo jak ktoś nie ma mózgu to jest to naprawdę przykre.

Uwierz mi, że pisanie, że moje wypowiedzi świadczą o moim poziomie latają mi kalafiorem szczególnie gdy pisze o tym ktoś taki jak ty.

ostatecznie skorzystałem ze spisow katalogow od cezzego. Dodaje 5 linkow w pierwszych 2 tygodniach. Po miesiacu dodam kolejne 5-10linkow. Mysle ze katalogi pomagaja, gdy google indeksuje wpisy szybko. Aczkolwiek lepiej dodawac sie do katalogow branzowych i pozyskiwac linki ze stron podobnie tematycznie do naszej, wtedy moim zdaniem odsylacz ma wieksza moc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności