Skocz do zawartości

darmowe katalogi ponad 200

Przemo32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 miesiące temu...

Serdecznie zapraszam do dodawania wpisów do mojego katalogu DaKaSEO.pl - darmowy katalog SEO - linki zwrotne nie są wymagane (choć mile widziane), PR 1, zabezpieczenie przed spamowaniem, katalog moderowany (treści erotyczne nie są akceptowane), jest sprawdzenie Yandex oraz PR, wiele kategorii tematycznych, już blisko 1000 linków jest w katalogu, na zawsze będzie darmowy:

[b]https://www.DaKaSEO.pl[/b]

Katalog jest bardzo dobrze widoczny w wyszukiwarkach:

Google:

"darmowy katalog seo" (TOP 5)

"bezplatny katalog seo" (TOP 5, obecnie 2. miejsce)

Zapraszam do dodawanie wpisów, całkowicie za darmo!!!

• 7 miesięcy temu...

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam

Sam kataloguję strony, ale osobiście zwracam uwage na katalogi, które oprócz płatnych wpisów oferują darmowe za link zwrotny. Wiadomo, że na stronie klienta takliego linka nie zamieścisz bo z różnych powodów nie możesz, ale na stronach zapleczowych jak najbardziej. Osobiście dla mnie przydałaby się lista kataogów z darmowycm linkiem zwrotym. Osobiście taką opcję uważam za potrzebną i sam ja stosuję w swoim katalogu. Pomożesz zarówno sobie jak i katalogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności