Skocz do zawartości

Dam pracę - ile płacić ?

Dębica

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Płać tak żebyś miał tego samego wykonawcę przez długie lata. Oczywiście jeśli będziesz zadowolony.

Dlaczego :

1 - nie sprzeda drugi raz tekstów

2 - będzie mu zależało na Twojej współpracy - w końcu on Ciebie też sprawdził.

I nie łudź się że ktoś napisze Ci coś wartościowego za grosza czy dwa. Może teraz w wakacje :/ Ale wątpię.

Ja kiedyś spotkałem się z cennikiem:

post 15gr

założenie mądrego tematu 50gr

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dam pracę, Zamierzam płacić za rzeczowe komentarze

Wow, jak górnolotnie.

A ile konkretnie?

1-3 grosze od sztuki

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ja sprawdziłbym aktualne stawki np. na Allegro

https://allegro.pl/pi...2527453606.html

- i jest tak jak mówią inni, 20 gr to rozsądne minimum.

Sam szukam jakiejś "pracy dodatkowej", ale w życiu nie napisałbym 333 rzeczowych komentarzy za 10 zł, człowieku :) Przyjmując stawkę nawet 5 zł/h (kto chciałby zarabiać 5 zeta na godzinę?), pisanie niecałych 3 wartościowych postów na minutę to niedorzeczność. A Ty pewnie jeszcze chciałbyś, żeby ten spam był rozłożony w czasie i żeby nie psuć atmosfery forum, a wręcz przeciwnie, żeby rozkręcać innych użytkowników... Takie rzeczy tylko w Erze, i to tylko w chińsko-koreańskiej ;)

ja mogę napisać 1 komentarz za darmo na tej stronie pod warunkiem ze zostanie taki jak go napisze :D odniosę się tylko do tego tematu i na pewno będzie rzeczowy :)

Ja mogę porwać się na jeden komentarz... Ale chcę min. 2gr... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Za stawkę, którą podał autor tego tematu obawiam się, że nikt teraz nie pracuje. Kiedyś szukałem osób do takiego przedsięwzięcia i najtańsza oferta jaka otrzymałem wynosiła 25-30 gr (niestety nie wdrożyłem za taką stawkę projektu więc nie wiem jaka jest jakość przy takiej stawce).

Napisze też, że jeżeli chcesz płacić mało to możesz mieć tylko problemy bo wiele for dba o jakość i bardzo często krótkie odpowiedzi typu: tak, nie, fajna sprawa, itd itp jest albo kasowana albo autor dostaje ostrzeżenie i jak dalej tak pisze to wylatuje z danego forum. I nagle się okazuje, że osoba która chciała sobie dorobić zapada się pod Ziemię gdyż stwierdza że za taką gównianą stawkę nie będzie zapierniczać.

1-3 grosze... kolejny biznesmen, który chciałby wolontariuszy, a nie pracowników :puknijsie:

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Zrobię to za 3 grosze... pod warunkiem, że będę mógł użyć scrapeboxa :P a i na mądre komentarze nie licz wstawię to co wyharvestuję (pewnie po angielsku) :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Dam pracę...zabrzmiało ambitnie myślałem, że to pytanie z tych czy płacić najniższą krajową czy trochę więcej :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności