Skocz do zawartości

Dam pracę - ile płacić ?

Dębica

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś się nad tym wszystkim nie zastanawiałem specjalnie, pisząc ten temat ile to trzeba komentów nastukać, żeby przy podanej przeze mnie stawce coś z tego było. Macie rację, że to głodowa stawka... Ci co pytają gzie i kiedy się spotkałem z takim cennikiem odpowiadam. Około 2 lata temu na polecanej przez kogoś zresztą pod tym tematem stronie zlecenia przez net. Ludzie tam składają oferty na zlecenia i tam widziałem u wielu osób, że życzyli sobie takie stawki. Oczywiście takie wydziabane w kosmos jak niektórzy tutaj "specjaliści" podają stawki też padały. Kogo wybrał zleceniodawca - nie wiem. Może tych najdroższych wychodząc z założenia, że co najdroższe to najlepsze.

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

e tam, wcale nie płać. zleć napisanie komentów a później urwij kontakt ze zleceniobiorcami. tak będzie bardziej trendy.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jeśli są to kopiowane komentarze dodawane na stronach nie wymagających logowania bez zwracania uwagi na to, czy będą skasowane czy nie, to mogą być te grosze. Normalna, minimalna stawka za koment to moim zdaniem 1 zł, w przypadku trudniejszych tematów więcej. To nie tylko napisanie i dodanie, ale i wyszukanie odpowiedniego miejsca powiązanego tematycznie z komentarzem. Chyba że komuś zależy na spamowaniu wszystkiego co się da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności