Skocz do zawartości

Pytania dotyczące katalogowania.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kolejny raz natknąłem się na termin "klakierzy" :) Ktoś uprzejmy wyjaśni mi kim oni są i o jakie forum chodzi?

Klakierzy - Grupa kilku osób która opanowała "forum dla webmasterów Google" (w skrócie - Klakiernia)... Piszą przeważnie ciężkie bzdury... I przytakują sobie nawzajem... Ogólnie nie wnosząc nic do tematu...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

;). Zarazisz się naturalnymi linkami :D.

Wszystkie linki naturalne jakie prowadzą do mojej strony są nofollow. Dodali je ludzie, którzy stwierdzili, że coś tam jest pożytecznego i wkleili tam gdzie akuratnie toczyła się dyskusja na podobny/ten sam temat.

DO FOLLOW jest czasami gdzieś na jakimś forum - podkreślam czasami i często lubi znikać bo ktoś uważa, że to reklama.

Więc weź mi pokaż te naturalne linki, bo chyba są jak yeti każdy wie, że są ale nikt nie widział takiego.

Googiel może by się pozbył tematu naturalnych - nienaturalnych linków rezygnując z dotychczasowego działania nofollow, ale to by oznaczało rezygnację z zysków i istnienia SQT - tfuu ludzi od nadmuchiwania sztucznych problemów oczywiście w imię $$$.

No cóż albo rybki albo .....

Nie ma czegoś takiego jak naturalne linki... Naturalnie to mogą grzyby w lesie co najwyżej wyrosnąć...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

kolejny raz natknąłem się na termin "klakierzy" :) Ktoś uprzejmy wyjaśni mi kim oni są i o jakie forum chodzi?

Klakierzy - Grupa kilku osób która opanowała "forum dla webmasterów Google" (w skrócie - Klakiernia)... Piszą przeważnie ciężkie bzdury... I przytakują sobie nawzajem... Ogólnie nie wnosząc nic do tematu...

Dzięki za wyjaśnienia. Swoją drogą oryginalne określenie :)

Ja ze swojego doświadczenia wiem że tylko największą wartość mają katalogi płatne i basta na te darmowe nie ma co się szarpać

Mylisz się, to że katalog jest płatny to wcale nie musi oznaczać że jest dobry podobnie jest z darmowymi... to że coś jest za darmo nie musi oznaczać że jego jakość jest kiepska. Jest wiele darmowych katalogów które są o niebo lepsze od połowy płatnych ! ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności