Skocz do zawartości

domena - jak jej nie stracić - przedłużenie

amadeus

Rekomendowane odpowiedzi

Mam domenę, nie chce jej przedłużać u dotychczasowego rejestratora gdyż musiałbym wyrzucić 123 złote:/ chce ją jednak zachować;) nie ma PR, nie ma też dużo linków, ale ma parę mocnych, więc szkoda. Tyle, że 123 zł nie jest warta:/

prosze poradźcie co zrobić?

jakaś opcja? przechwycenie?

zakładałem multikonta dostałem bana

nie chce jej przedłużać u dotychczasowego rejestratora gdyż musiałbym wyrzucić 123 złote:/ chce ją jednak zachować

O przeniesieniu domeny trzeba było wcześniej pomyśleć. Nieopłacenie domeny i późniejsza próba przechwycenia (jak nie masz doświadczenia) może skończyć się źle. Zwłaszcza jeśli to ciekawa domena.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

nie chce jej przedłużać u dotychczasowego rejestratora gdyż musiałbym wyrzucić 123 złote:/ chce ją jednak zachować

O przeniesieniu domeny trzeba było wcześniej pomyśleć. Nieopłacenie domeny i późniejsza próba przechwycenia (jak nie masz doświadczenia) może skończyć się źle. Zwłaszcza jeśli to ciekawa domena.

pomyśleć było trzeba w momencie rejestracji;) jak masz promocje to jej nie przeniesiesz:/

doświadczenie w przechwytywaniu, mam, tyle, że co przez to rozumiesz:)?

czy ciekawa zależy jak na to patrzeć ;)

zakładałem multikonta dostałem bana

To zależy kiedy wygasa. Jeśli nie rejestrowałeś w żadnej promocji, weź authinfo i idź do wybranej przez siebie firmy. Transfer możesz dokonać najpóźniej na 6 dni przed wygaśnięciem .pl.

Jeśli wpakowałeś się w domenę za 123zł masz dwie opcje:

1. Domena jest warta te 123 i lejesz te kilkadziesiąt złotych

2.Ruch jest tak marginalny, że nawet oddając domenę na jeden dzień nie znajdzie się amator żeby Ci ją wykupić.

Zapraszam na mojego bloga finansowego. Znajdziesz na nim m.in kurs seo dla blogerów i dowiesz się co to jest faktoring?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności