Skocz do zawartości

Zlecę wypozycjonowanie strony + pomoc przy napisaniu konspektu do pracy

quakegod

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zlecę wypozycjonowanie strony firmowej (istniejącej od 1,5 roku) w wyszukiwarce Google + pomoc przy opisie wykorzystanych technik i metod.

Ma to być część pracy dyplomowej. Bardzo mało konkurencyjne frazy. Czasu jest niewiele - jakiś miesiąc, półtora.

Rozchodzi się o różne metody optymalizacji stron. Strona jest zaindeksowana w google, była już nawet na pierwszej stronie (co nie jest wyczynem bo niszowa branża), ale spadła znacząco w wynikach. Miałem prace napisać i się bronić rok temu ale poszedłem do pracy i tak się to przeciąga do dziś. Ponieważ rozwijam się w zupełnie innym kierunku - testowanie softu, to chcę się tylko obronić i tyle.

Do tej pory strona była dodana do kilkunastu seokatalogów, teoretycznie jej treść (niezbyt bogata - bo strona firmowa) zoptymalizowana.

Jest plik robots.txt na serwerze, plik htaccess przekierowuje domene bez www na www. Strona przechodzi walidację. Dodana jest mapka Google.

W czasie kiedy chciałem pisać prace na ten temat, myślałem że to jakoś inaczej wygląda - (pozycjonowanie,optymalizacja) teraz widzę, że chyba większość się sprowadza do podlinkowania strony (zaplecze itp.). Jakaś konsultacja co do konspektu samej pracy byłaby mile widziana. Jakoś, żeby ktoś mnie nakierował na odpowiednie tory, bo czasu mam niewiele.

Jeśli treść zlecenia nie spełnia kryteriów to przepraszam i proszę o usunięcie postu. Szczegółów większych nie podałem w celu unikniecia nieporozumień.

kontakt:

quakegod@o2.pl

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności