barti4 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 https://www.zjebanedelfiny.pl/obrazek.php?1600 nie mogłem się powstrzymać od śmiechu:p Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 myślisz to pomoże w sprzedaży twojego serwisu? Wiesz jak na PIO ludzi lubią szemrany marketing, efekt może być całkiem odwrotny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti4 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Owszem sprzedaję, ale tu akurat umieściłem linka, bo obrazek jest wybitny:) A jeszcze nie wiadomo, czy sprzedam, zależy od ceny. Narazie na to się nie zanosi. Zresztą, gdybym chciałbym się bawić w marketing szeptany, to usunąłbym linka ze stopki albo założył nowe konto, drogi MaxPan. Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 nie wiem czy słowo "sperd----j" w ustach kilkuletniego dziecka jest wybitnie śmieszne. Ale każdy ma swój poziom wybitności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msurma Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A co w tym śmiesznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 nu wlasnie msurma o tym pisze już 3 post, niema w tym nic śmiesznego bo to po prostu nieudany sposób na szemrany marketing własnego serwisu co wystawiony na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti4 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 spójrz na obrazek jeszcze raz Max, bo nie skumałeś go;p Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 tak tak mówienie "spier...j" do kilkoletniej dziewczynki jest wybitnie śmieszne..... EOT, to chyba nie mój poziom wybitności...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Żałosne. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msurma Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 MaxPan dodaliśmy odpowiedź w tym samym momencie więc nie zauważyłem Twojego wpisu. Co do tematu to nudzi mnie już najeżdżanie jednych na drugich w aspektach polityki, religii i innych poglądów... Swoje zdanie trzeba wyrażać na wyborach lub za pomocą konstruktywnej krytyki, której ostatnio nigdzie nie widać, a nie na tego typu wylęgarniach trolli internetowych i gimbusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti4 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Mnie rozśmieszył tylko komizm tej sytuacji (mina Kaczyńskiego + odp). Na nikogo w wyborach nigdy nie głosuję i jestem całkiem apolityczny... Autorem tego obrazka też nie jestem, więc nie naciągajmy niczego. Trochę dystansu ludziska. Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Z tego co pamiętam, to ta fotka, została zrobiona, zaraz po Smoleńsku (jedna z pierwszych wizyt Jarka), komizm musi być niezły, człowiek który w swoim życiu miał tylko brata, nagle siedzi obok dziewczynki ( zagubiony wzrokiem), której ma wytłumaczyć, że dziadek nie żyje, śmiech po pachy Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designgraf Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Uderz w suchara a Karol się odezwie Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 dowcip jak pierwsza część domeny Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojaszukam Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Hahahah..! Dobre, hahah.. Nie zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.