Skocz do zawartości

Daj ciasto..

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

Owszem sprzedaję, ale tu akurat umieściłem linka, bo obrazek jest wybitny:) A jeszcze nie wiadomo, czy sprzedam, zależy od ceny. Narazie na to się nie zanosi.

Zresztą, gdybym chciałbym się bawić w marketing szeptany, to usunąłbym linka ze stopki albo założył nowe konto, drogi MaxPan.

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

MaxPan dodaliśmy odpowiedź w tym samym momencie więc nie zauważyłem Twojego wpisu.

Co do tematu to nudzi mnie już najeżdżanie jednych na drugich w aspektach polityki, religii i innych poglądów...

Swoje zdanie trzeba wyrażać na wyborach lub za pomocą konstruktywnej krytyki, której ostatnio nigdzie nie widać, a nie na tego typu wylęgarniach trolli internetowych i gimbusów.

Mnie rozśmieszył tylko komizm tej sytuacji (mina Kaczyńskiego + odp). Na nikogo w wyborach nigdy nie głosuję i jestem całkiem apolityczny...

Autorem tego obrazka też nie jestem, więc nie naciągajmy niczego. Trochę dystansu ludziska.

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Z tego co pamiętam, to ta fotka, została zrobiona, zaraz po Smoleńsku (jedna z pierwszych wizyt Jarka), komizm musi być niezły, człowiek który w swoim życiu miał tylko brata, nagle siedzi obok dziewczynki ( zagubiony wzrokiem), której ma wytłumaczyć, że dziadek nie żyje, śmiech po pachy

ca2f137936_za_ten_suchar.jpg

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności