Skocz do zawartości

Zakup linków stałych na stronach tematycznych

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Szukam SWL-a lub jakiejś giełdy linków, gdzie będę mógł kupić linki stałe tematyczne na wybranych przeze mnie podstronach:

Przypuśćmy, że interesuje mnie fraza "opony": chciałbym, aby system dawał mi możliwość wyszukiwania podstrony na których mogę umieścić swój link (za punkty czy pieniądze). Podstrony najlepiej z frazą "opony" w title.

Dzięki za pomoc. Mogą być linki z refem, ale podkreślam tylko do systemów spełniających wyżej wymienione wymagania.

• 1 miesiąc temu...

Linkolo jest lepsze niż Linkme in-text ponieważ w linkolo masz większy wpływ na kupowane linki.

W zasadzie sam ustalasz jakie linki Cie interesują (np według PR, linki wychodzące, itd).

Przy stronach z daną frazą (pod anchor) pokazywane są wartości:

• Koszt(punkty)
  • PR str. głównej
  • PR konkretnej strony
  • Backlinks
  • OutLinks
  • Czy fraza jest w keywords, description title,
  • Wystąpień na stronie

A więc ktoś kto szuka naprawdę dobrych linków to ma tam fajne narzędzie.

Zauważ że chodzi, Ci o to żeby podstrona była tematyczna, dlaczego więc nie utworzyć tej tematyczności, na jakiejś podstronie mocnego serwisu ?

Dobrym przykładem będzie wpis w preclu, gdzie tworzysz tematyczny artykuł, który zawiera linkowany anchor, to samo będzie dotyczyło przykładowo np. seocatów.

Moim zdaniem o tematyczności nie świadczy cała strona, ale dana podstrona z jakiej linkujemy.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności