db07 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witaj. Szukasz taniego hostingu? Ta oferta jest dla Ciebie! Parametry konta: Pojemność: 100 MB Transfer: 24 GB (do wykorzystania przez cały rok) Ilość baz MySQL: 1 Ilość kont FTP: 1 Ilość kont poczty (e-mail): 10 Możliwość otrzymania darmowej subdomeny lub podpięcia własnej domeny Rozbudowane statystyki odwiedzin Dostęp do cPanelu i phpMyAdmin Dostęp do plików przez webftp oraz FTP Konfigurowalny filtr anty-spamowy (SpamAssassin) Możliwość tworzenia kopii zapasowych (backup) Możliwość tworzenia katalogów zabezpieczonych hasłem Pakiet gotowych narzędzi (forum dyskusyjne, sklep internetowy, blog) Pakiet filmów instruktażowych (jak podpiąć domenę, jak zainstalować forum itp.) Możliwość zmiany ustawienia register_globals Cena: 29,70 zł za rok + 30 dni za darmo! Potrzebujesz czegoś więcej? Daj mi znać! Jak skorzystać z oferty? Wystarczy, że prześlesz do mnie przez PW informację: "Jestem zainteresowany ofertą: Hosting za 29,70 zł za rok + 30 dni za darmo!" PS Uwaga: W tej cenie dostępne sa tylko dwa konta hostingowe! Zamów teraz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.