Skocz do zawartości

Wpisuj.com.pl - ważne zmiany + promocje

Janex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym ponownie zareklamować swój precel www.wpisuj.com.pl Czemu ponownie? Ponieważ jestem zmuszony wprawadzić kilka zmian do regulaminu, albowiem ostatnimi czasy dostałem bardzo dużą ilość artykułów nie do końca unikalnych. Ponadto chciałem Wam przedstawić kilka bonusów ode mnie :)

Bonusy:

1) Osoby, które dodadzą artykuł przynajmniej 2000 znaków, oprócz linku mogą wstawić własny kod Adsense w treści artykułu. Rozmiar 300x250, Kolory czcionek: title i url #f05703, Border, background #FFFFFF, text #000000. Font default.

2) Osoby, które dodadzą artykuł przynajmniej 2000 znaków otrzymaja wyróżnioną wizytówkę firmy, do której linkują z artykułu na portalu https://www.biznesbook.com.pl na okres jednego roku.

Regulamin:

1) Treść unikalna i sensowna

2) Minimalna długość artykułu 1500 znaków

3) W treści może znajdować się tylko 1 link wychodzący

4) Grafikę dodaje osobiście

5)Tytuł nie dłuższy niż 80 znaków

6) Przynajmniej 1 akapit

7) Max 1 kategoria i 2 tagi

8) Możliwość linkowania fraz lokalnych, ale w odpowiedni sposób – np. “Jeśli szukasz odpowiedniego dentysty w Twoim mieście to wystarczy, że wpiszesz w okno wyszukiwarki internetowej hasło “dentysta łódź” a z pewnością uzyskasz informację na temat najlepszych gabinetów stomatologicznych w mieście.

Ponadto:

Właśnie dostałem kolejną propozycję wykorzystania "czyjegoś" zaplecza do pozycjonowania, jednakże coś za coś :P

Ta osoba poprosiła mnie, aby w zamian za to każda osoba, która za pośrednictwem artykułu linkuje jakąś stronę firmową była zobowiązana do dodania tej firmy w katalogu firm https://www.biznesbook.com.pl/ dlatego też po dodaniu artykułu proszę o dodanie za darmo wizytówki owej firmy w w/w katalogu firm. Chyba to nie jest nic strasznego, a tym bardziej, że to też wpływa na pozycje :)

Osoby, które dodadzą swój artykuł i w ciągu 2 tygodni nie zostanie stworzona wizytówka to będę zmuszony po tym czasie usunąć link z artykułu. Zakładam, że Ci, którzy mi spamują i tak nie dodadzą wizytówki, a jedynie Ci, którym faktycznie zależy na pozyskaniu mocnych linków i dodają unikalną i sensowną treść zdają sobie sprawę z tego, że ten katalog pomoże im na pozycjonowanie w mapkach google.

Artykuły piszesz na jaki tylko chcesz temat. Natomiast jeśli linkujesz z niego do strony firmowej, to fajnie, żeby ta firma znalazła się w katalogu www.biznesbook.com.pl. Jeśli linkujesz do jakiegoś bloga, forum itp to nie musisz dawać żadnej wizytówki.

Ogólnie nie mam ochoty kasować linków - wiem że jest to bolesne, tak samo jak pojawiające się i znikające po kilku miesiącach precle i jestem temu przeciwny, dlatego też jeśli będę uważał, że jakaś firma powinna być dodana do katalogu, to będę wysyłał maila do każdego usera z prośbą o dodanie tej i tej firmy do katalogu zanim podejmę skrajną decyzję o skasowaniu linku. (A więc Ci, którzy nie dostaną takiego maila nie muszą się niczym martwić :).

Niestety to jest pomysł firmy, która udostępnia mi zaplecze i nie mam innej możliwości jak tylko się na to zgodzić.

Przy rejestracji w katalogu masz napisane tak: "wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r. nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami). Administratorem danych osobowych w rozumieniu ww. ustawy jest biznesbook.com.pl. Moja zgoda na przetwarzanie danych osobowych jest dobrowolna, zostałem(am) poinformowany(a) o przysługującym mi prawie dostępu do moich danych i ich poprawiania."

Administratorem danych może być jakiś podmiot - spółka, osoba, ale raczej nie adres internetowy. Nawet jeśli tak się firma nazywa to i tak brakuje tu jeszcze jej adresu.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności