Skocz do zawartości

Ograniczenia co do reklamowanej domeny

poison101

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli posiadasz Moje Centrum Klienta to dla kazdego Klienta zapewne tworzysz odrębne konto - to zalecane.

W przypadku zablokowania danej strony >> konta leci tylko to konto - problemy zaczynają się jeśli na tym samym koncie prowadziłeś kilku Klientów - ich reklama też zostanie wstrzymana.

W taki sposób Moje Centrum Klienta nie powinno ucierpieć w Twoim wypadku.

@DFAG hasło "moje konto klienta" mogło sugerować moje centrum klienta.

Wziąłem pod uwagę, żę tak może nie być i pytanie dotyczy jednego konkretnego konta. Zauważ, że moja odpowiedź jest o wiele dalej wybiegająca bo zapewne poison101 prowadzi nie tylko dla tego Klienta kampanie i...

przy założeniu, że ze stroną może być coś nie tak (może być zagrożona odrzuceniem reklam bądź zablokowaniem konta - filtr mógł być nałożony z różnych przyczyn i część z nich może również wpłynąć na zablokowanie konta adwords) to podałem zalecenie aby uniknąć zablokowania innych Klientów.

Bardzo wiele osób nadal reklamuje na jednym koncie adwords wielu Klientów i w przypadku zablokowania konta przez jedną stronę www lecą wszyscy - to nadal częsty błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności