Skocz do zawartości

Linki sitewide a linki w treści artykułu

spider11

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :-)

Mam takie pytanie.

Powiedzmy że mam stronę pingwiny.pl którą pozycjonuję na frazy:

pingwiny

jak hodować pingwiny

czym karmić pingwiny

tresura pingwinów

Mam też stronę zapleczową - czymkarmicpingwiny.blogspot.com i na tej stronie jest link na sidebarze do strony właściwej z anchorem 'czym karmić pingwiny'.

Pytanie – czy jest sens żebym w artykułach linkował do tej samej strony na inne anchory ('tresura pingwinów', 'pingwiny')?

Czy te linki będą się jakoś nawzajem 'znosić', czy zasada 'first link counts' działa tylko w ramach jednego artykułu, a sidebar jest traktowany oddzielnie?

Dziękuję z góry za rozjaśnienie sprawy :-)

Cały dzień siedzę przed kompem i oglądam walki w kisielu na youtube, a jak mi się znudzi to siadam przed TV i tam analizuję wystąpienia publiczne prezydenta Obamy, oraz innych przyjaciół demokracji. Wtedy też myślę, że przydałby im się porządny kurs asertywności by tak dobrze wszystkim odpowiadać na bezsensowne pytania. A jak i to mi się znudzi to wpisuję szkolenia sprzedaż w wyszukiwarce yahoo i sobie z nudów przeglądam wyniki.

Dziękuję za odpowiedzi :-)

Cały dzień siedzę przed kompem i oglądam walki w kisielu na youtube, a jak mi się znudzi to siadam przed TV i tam analizuję wystąpienia publiczne prezydenta Obamy, oraz innych przyjaciół demokracji. Wtedy też myślę, że przydałby im się porządny kurs asertywności by tak dobrze wszystkim odpowiadać na bezsensowne pytania. A jak i to mi się znudzi to wpisuję szkolenia sprzedaż w wyszukiwarce yahoo i sobie z nudów przeglądam wyniki.

Dołączę do tematu jeszcze swoje pytanie.

A czy dobrze jest linkować np z 4 swoich zaplecz tylko na stronę główną? Tę którą pozycjonuję? A podstrony linkować z precli i katalogów?

Czy też na swoich zapleczach powinno się również linkować podstrony?

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności