Skocz do zawartości

JoannAT

Rekomendowane odpowiedzi

Istnieje stare powiedzenie: pozycjoner wart jest tyle, ile jego zaplecze.

Bzdury.

W takim razie jestem nic niewarty bo nie mam zaplecza za sobą?

Mit ile masz domen tym jesteś lepszy to totalna bzdura. Przyjdzie laik kupi 5000 domen oblepi je jakąś treścią z mieszary i co.. już wielki seowiec :)?

T.

Same zainwestowane środki bez fachowej wiedzy są nic nie warte, ale teoretyczna wiedza bez zaplecza również, o czym mieliśmy okazję już wielokrotnie się przekonać, dlatego powiedzenie to wciąż pozostaje jak najbardziej aktualne ;) Oczywiście od każdej reguły są pewne wyjątki, jak napisał Gerdi, sam pozycjonowałem bardzo trudne frazy praktycznie bez budowania zaplecza, ale to już inna bajka.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Jak uważacie, jakie są podstawowe cechy i umiejętności którymi powinien charakteryzować się pozycjoner?

Jak wyglądała Wasza ścieżka kariery?

Gdzie szukać możliwości zdobycia doświadczenia (poza podbijaniem własnych serwisów)?

Ad. 1 Jak w większości usług, sumienność, pracowitość, uczciwość dodatkowo rozwinięte walory poznawcze. To ciekawa branża bo nie ma w niej nic stalego, stale się rozwija. Nawet nowicjusz moze tu wnieść coś nowego i wartościowego.

Ad. 2 Nie zrobilem kariery i nie będę pozycjonerem zawodowym, mam ciekawy zawód. Wkurzyło mnie G Adwordsami a glównie tym, że nie traktowali mnie jak człowieka rasy kaukaskiej. Więc sam sobie pozycjonuję dla zabawy.

Ad. 3 Gdybym chciał robić to na poważnie, zacząłbym od pracy w dobrej firmie przez kilka miesięcy. Następnie rozpoczął działalność na własny rachunek. To trochę taka branża, że dobry mistrz pokaże Ci w kilka tygodni praktycznie wsio czego można się nauczyć. Reszta to już wytworzenie własnego stylu.

@tomek_25 daj na luz bo jad kapie

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Pozycjoner nie może skąpić 100zł na program, często zdarza się tak, że widzę i czytam "ooo to za dużo kosztuję" , "nie można taniej?". By coś wyjąć najpierw trzeba włożyć - czas, pieniądze i zapał do pracy, wtedy jest szansa, że z tego wszystkiego coś skapnie albo i nie - ryzyko zawodowe. Seo to drogie zabawki:)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

@medox nie kapie jad tylko personalnie pisałem do Ciebie parę rzeczy (Gdy pisałeś głupoty) i teraz się odgryzasz.

Sporo jest tutaj ludzi (moim zdaniem również ty) którzy nie mają za Chiny pojęcia o pozycjonowaniu.

Ludzie myślą "ah nie będę walić xR w stronę klienta bo to paskudne i nieetyczne" niby racja ale jeśli ruszy się głową to można to zrobić bezpiecznie,bezproblemowo i z dużym efektem dla klienta :).

Tu nie chodzi o jad tylko nie lubię jak ktoś pociska kolokwialnie mówiąc głupoty "to jest coś w stylu mam 25 samochodów na podwórku więc...jestem super mechanikiem. Wybacz dla mnie to skrajnie irracjonalne.

Najważniejszy w SEO jest czas wybicia fraz,stałe ich utrzymanie,duży traffic oraz ROI (dla niekumatych Return of investment).

Z uszanowaniem dla Panów i Pań.Tomasz.

PS Dalej mówcie że uderzanie scrapeboxem w stronę docelową jest złe-gratuluje bystrości).

. To trochę taka branża, że dobry mistrz pokaże Ci w kilka tygodni praktycznie wsio czego można się nauczyć.

Teraz to żart roku dowaliłeś :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności