Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jest ładnie :) Ale bardzo irytuje box z partnerami na samej górze strony. Chcąc przedostać się na główną instynktownie kliknąłem na logo pierwszego partnera. Miejsce na partnerów jest w stopce, moim zdaniem.

Edit: zapomniałem dodać, ikonki przy działach są bardzo niewyraźne, niemal niewidoczne.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Quik - jesteś właścicielem tego w forum?

Widzę, że nie tylko ja się na to złapałem ale pomimo wszystko doceniam elegancką prostotę, naprawdę swobodnie można przeglądać i czytać. Ogromny plus za brak zbędnych bajerów.

Owocni.pl - co możesz zyskać? Projektowanie logo to nasza codzienna praca, potrzebujesz unikalnego logo - chętnie je dla Ciebie stworzymy! Chcesz więcej? Sprawdź nas na: projektowanie stron warszawa i przekonaj się o naszych możliwościach!

• 2 tygodnie później...

Witam

Biznes-Host oraz wydawnictwo Helion są naszymi partnerami(nie mylić ze sponsorami). Polega to na tym, że działamy razem, tak, aby zyskały obie strony. Co do Heliona zerknij proszę tutaj:

https://webax.pl/forum/70-recenzje-ksi%C4%85%C5%BCek-webmaster%C3%B3w/

Jeżeli zaś chodzi o Biznes-Host, to znajdziesz u nas oficjalne forum tej marki a w zakończonych i nadchodzących konkursach serwery ufundowane przez wspomnianą firmę.

Pozdrawiam

Dla kogo nabijać dla tego nabijać. Od tego są fora by pytać jeżeli ma się jakieś wątpliwości i dzielić się swoimi spostrzeżeniami. O tym ile tu pozostanę zdecyduje ekipa pio a nie ty. Ale mniejsza.

Mam pytanie bezpośrednio do machu123. Chodzi o to: https://webax.pl/topic/1151-kolejny-konkurs-na-webaxpl/

Skąd mam wiedzieć, że to nie żaden fake??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności