Skocz do zawartości

Ile trzeba czekać na odpowiedź.

mchrapka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zgłosiłem przez formularz kontaktowy moją stronę ponad tydzień temu. Do teraz nie otrzymałem odpowiedzi.

Dodam, że strona ma odwiedzalność odwiedzalność blisko 1 mln odsłon miesięcznie, prowadzę DG.

Jak to więc jest z tym przyłączaniem do Adkontekst, ile trzeba czekać na odpowiedź, jeżeli nie chcą mnie tam to też wypadałoby poinformować? Naczytałem się tutaj trochę o tym, że Adkontekst nieco lepiej traktuje wydawców - ale widzę, że niekoniecznie tak jest.

Witam,

Zgłosiłem przez formularz kontaktowy moją stronę ponad tydzień temu. Do teraz nie otrzymałem odpowiedzi.

Dodam, że strona to www.smaczny.pl (odwiedzalność blisko 1 mln odsłon miesięcznie, prowadzę DG).

Jak to więc jest z tym przyłączaniem do Adkontekst, ile trzeba czekać na odpowiedź, jeżeli nie chcą mnie tam to też wypadałoby poinformować? Naczytałem się tutaj trochę o tym, że Adkontekst nieco lepiej traktuje wydawców - ale widzę, że niekoniecznie tak jest.

hej, sprawdzilismy i nie dostalismy takiego zgloszenia :)

zglaszales sie na wp, czy na reklama.netsprint.pl??

podeslij zgloszenie jeszcze raz na adres adkontekt@netsprint.pl

pzdr

jakub

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności