Skocz do zawartości

[Wykonam] Potrzebujesz pewnej dawki słowa pisanego?

ginga

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku lat zajmuję się pisaniem, świadomie doskonale warsztat pisarski tak, aby czytelnik mógł wyciągnąć z tej zbitki słów jak najwięcej. Zwracam uwagę na formę, styl i poprawność językową i merytoryczną. Pisanie stałą się moją małą pasją, lubię pisać. Z czasem nabyłam, jakże cenny dla pisarza/copywritera/kogoś, kto myśli ubiera w słowa, atrybut - jakim jest tzw. lekkie pióro.

Dlatego też z przyjemnością stworzę tekst na Twoje zlecenie - od branżowego artykułu po tekst pozycjonujący. Ty wybierasz, w jaką formę ubrać słowa, ja się dostosowuję i szyję na miarę. Gwarantuję, że dostaniesz do ręki unikalny, dobrej jakość tekst.

Potrzebujesz kogoś, kto sprawdzi to, co już napisałeś? Służę również pomocą przy korekcie tekstów.

Jako, że sama nie lubię kupować kota w worku, mogę przesłać Ci skromną próbkę moich tekstów.

Zainteresowany?

Proszę o kontakt: wasp [kropka] yite [małpka] gmail [kropka] com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności