Skocz do zawartości

Surowy ban, co teraz?

k0l3c

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś wyszedłem z bana w 7 dni, chyba nawet miałem na tamtej domenie linki z seomatika i ich nawet nie odłączyłem :P Wystarczyło zgłosić.

Zobaczymy, zrobię teraz 301 na nową domenę, a podanie wysłałem wczoraj.

Ps. Pomyliłem się przy podawaniu statów.. sama domena ma 188 linkujących domen i 788 BL, ale to jest nic w porównaniu do tego co miała jakiś czas temu. (zmniejszyłem pkt. gotlinka na nią)

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak nie gotowałeś odpowiednio to dostałeś surowego bana :P

a na poważnie, usuń linki z SWL, linkuj z list TrustRank (jeden z userów PiO dziś wysłał ofertę do klientów sklepu że sprzedaje chyba 400 takich linków :P), linkuj linki dodane z list trustrank no i nawróć się odpowiednio (tzn. gotuj dłużej albo przejdź na dania z grilla)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Właśnie się dowiedziałem, że już mam całe 0 zaindeksowanych, mało tego, miałem pod nią jeszcze 3 subdomeny i z nimi taka sama sytuacja.

Przepraszam nie czytałem całego wątku bo tytuł mnie trochę rozbawił. Nie masz niczego w indeksie i starasz się powrócić z tą domeną :) Przepraszam :)

Jedyne wyjście - domenę na innego rejestratora + wniosek o ponowne rozpatrzenie. Módl się żeby nie powiązali Cię z tą domeną.

Jak nie gotowałeś odpowiednio to dostałeś surowego bana

Gotowanie nic nie da... Trzeba smażyć i zapiekać... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

jeden z userów PiO dziś wysłał ofertę do klientów sklepu że sprzedaje chyba 400 takich linków :P

Chętnie przygarnę.

Wracając do smażenia, chyba obrócę tego bana na drugą domenę, poleję linkami i zobaczymy co się stanie.

penguins.jpg

Charlie prawdę powiadasz ;>

Zrobiłem 301 z subdomen na nową i z głównej na inną taką starą wersję wartościowej strony, której od lat nie ma w necie, dałem do rozpatrzenia zobaczymy.

penguins.jpg

No i sprawdzili. Nadal niby coś jest nie tak, napisałem im żeby wskazali konkretnie, bo ta strona jest w pełni zgodna z wytycznymi.

Jeżeli odrzucą tzn. że chodzi o linki i tyle, domena do kosza.

penguins.jpg

chłopie przejmujesz się 1 domena zapleczową pod SWL

postaw na nowej podlinkuj i bedziesz miał to samo za kilka dni

jak dostałeś BANA za SWL to bedzie ciężko aby Bana ci zdjeli

ty sie martwisz 1 domena ja włazłem dziś na PIO zobaczyć czy mnie tylko seria BANÓW dopadła czy innych też jak widze tylko mnie, ja w ciągu 3 dni straciłem 70 domeni ani jednej nie bede zgłaszał do odbanowania, zaplecza się nie zgłasza stawia się nowe i myśli co zrobić aby tym razem Bana nie dostało

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności