Skocz do zawartości

Firmy pozycjonerskie a bezpieczeństwo

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak rozwiązujesz umowę z firmą to w 99% przypadków zdejmują oni linki na swoim zapleczu co będzie miało wpływ na pozycje strony.

Jednak podpisując umowę z inną firmą - ta firma umieszcza u siebie linki. Spadki, wahania pozycji będą rzeczą normalną, jednak po pewnym czasie wszystko się ustabilizuje. I strona wróci na swoje pozycje, bądź będzie się pięła wyżej, w zależności od zaplecza drugiej firmy SEO.

No branża SEO jest moim zdaniem, przynajmniej w jakimś stopniu, branżą "cud". Wiele rzeczy dzieje się tutaj cudownie, o których US przecież pojęcia nie ma, bo nie ma na nic papierów. Więc i umów się częściowo nie zawiera....

W pozycjonowaniu nic nie dzieje się na "cud". SEO to żmudna rzemieślnicza robota, która (w dużym skrócie) wymaga dobrego planu działania i systematyczności.

Umowy się zawiera dla bezpieczeństwa obu stron. Poważny pozycjoner bez umowy z klientem? Proszę o wybaczenie, ale podejrzewam, że współpracowałeś z amatorami.

Treningi WattUp.pl

Jak raczkujesz to jeszcze dziesiątki miesiecy zajmie ci dojście do pierwszych efektów.

Jeśli korzystasz z pozycjonerów ze swoimi zapleczami to jak przestajesz im płacić strona leci na łeb.

Jeśli korzystasz z pozycjonerów którym płacisz za dedykowane zaplecza czy inne rozwiązania wtedy przy rozstaniu sie nic sie nie zmienia a ty tylko musisz zadbać o dalsze linkowanie.

1. Satysfakcja z własnej pracy

2. Nie potrzebna oszczędność

3.Stałe efekty

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Ile dup tyle opinii, to też chyba powinieneś wiedzieć. I mówię, jestem raczkujący w tym wszystkim, podziękuj swoim, być może, kolegom za to, że takie wyrobili mi o branży SEO taką a nie inną opinię.

Skoro masz "taką a nie inną opinię" o branży SEO, to po co się do niej pchasz?

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Tyle że z tego co wiem to pozycjonowanie z tworzeniem zaplecza które należy potem do klineta to jakieś +50% do ceny, plus oczywiście koszta utrzymania zaplecza.

Owszem ale w razie zakończenia współpracy to wszystko jest twoje i mozna uniknąc drastycznego spadku.

Lepiej mieć auto na własność niż w leasingu :)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

obecnie jest spory ruch w nowych klientach od konkurencji - głównie pingwin to sprawił...szukają innych firm. Klienci odchodzą od niesprawnych agencji i w sumie sie nie dziwie - na luzaka walili prawie samym SWLem rotacyjnym na kilka fraz + 3 stałe linki na krzyż. Dywersyfikacja praktycznie żadna.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Uwaga na firmę Sunrise System! Jeżeli potrzebujecie firmy pozycjonującej strony, NIGDY nie wybierajcie tej firmy. Patrzcie na umowy, mimo podpisania umowy na rok + 3 miesiące wypowiedzenia, wymagają jeszcze opłat karnych za zakończenie umowy!!!

Patrzcie co podpisujecie, nie jestem pierwszym przypadkiem ich polityki. Robią wszystko , żebyś podpisał umowę a potem nagabują Cię az do końca

SS ma na forum własny wątek

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Skoro masz "taką a nie inną opinię" o branży SEO, to po co się do niej pchasz?

Mamy kapitalizm się zdaje, może z tego będę się utrzymywał w przyszłości. Ty też pewnie byłeś zielonym kangurem jak się zacząłeś w to bawić. Więc może trochę spuść z tonu.

Kolejny, który zrezygnował z pozycjonowania i myślał, że pozycje zostaną a tu lipa

Kolejny który nie potrafi czytać ze zrozumieniem, albo leci po łepkach.

A propos linków i pozycji - pytałem kolesia z Web-Profit, bo dzwonili do mnie z ofertą, powiedział że u nich dane zostają, bo nie chce im się bawić w czyszczenie katalogów itp.

Czy tu kurde aż tak się wszyscy boją konkurencji? To że Ty czy Ty w tym siedzisz i zarabiasz to Twój biznes, ja mogę się tego nauczyć jak tylko będę chciał. A jak ja będę zarabiał, to będzie mój biznes. I takie rady typu "po co się pchasz" i próby wyśmiania niech wam dolnym kanałem wentylacyjnym wejdą. Nie spodziewałem się, że wszyscy postrzegają tutaj nowicjusza za wroga. Doprawdy, idiotyczne podejście.

Jeśli poszukujesz części dla rolnictwa to zapraszam na tę stronę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności