Skocz do zawartości

Firmy pozycjonerskie a bezpieczeństwo

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pozycjonerem, może zostać każdy.

tak. ale dzięki temu inni mają wiecej pracy i SEO staje się coraz droższe :)

edit:

ciągła wiedza, testy, zmiany algorytmu powodują, że SEO nie jest dla wszytkich. Ktoś kto pozycjonuje 1-2 stronki na krzyż zapewne sobie poradzi ale w dłuższej perspektywie - nie poradzi a nawet nie przeżyje... SEO to minimum 2-3 lata doświadczenia, dywersyfikacji i cholernej cierpliwości.

Jak masz zamiar obrażać grono do którego aspirujesz to pamiętaj, że od niego czerpiesz wiedzę. Potem nie płacz, że nikt nie pomoże.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wybacz, ja obrażać nie zacząłem, gdybyś raczył przeczytać wcześniejsze posty.

Naprawdę, czekam na więcej narzędzi typu seoptimer, bo jeszcze jakiś czas temu, ktoś chyba umyślnie nie chciał podać mi w odpowiedzi tego linku.

Jeśli poszukujesz części dla rolnictwa to zapraszam na tę stronę

Nie wybaczam. Nie raczę bo czytałem. Odpowiedziałem na to co uważałem za stosowne.

Jak chcesz narzędzia optymalizacyjne to jest ich bodjaże setka - 99% płatnych... Wystarczy poszukać w Google - https://goo.gl/d8iTO

poza tym jest coś takiego: planeta-seo.pl - tego też nie chcieli podać czy nei chciało się szukać ? Nie podali ... to świnie :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pozycjonerem, może zostać każdy.

Powodzenia na nowej drodze życia :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

za 7-8 lat :)

Czyżby wielkim pozycjonerom, wyjadaczom SEO brakło może argumentów do dyskusji? Na szczęście, SEO to nie agencja prawnicza, zatrudniająca tylko samych swoich. Pozycjonerem, może zostać każdy.

Na twoje pytanie już padła odpowiedź więc nie wiem czego oczekujesz.

Odpowiedź jest prosta, kończysz współpracę z firma seo zazwyczaj frazy spadają gdyż linki są zdjęte. Klient musi tak to zorganizować aby nowa firma miała czas na podlinkowanie fraz nowymi linkami.

I tyle w temacie.

Można zatknąć temat a nie słuchać nowego pozycjonera, który zaczyna a zaczyna od pyskówek.

Nazywajcie to, jak chcecie. Forum pozostawcie wolne od swoich biznesów. W końcu rejestrując się tutaj zobowiązujemy się do nieodpłatnej pomocy. I jeśli chcecie pomagać, po prostu piszcie merytorycznie, a nie gadacie 3 po 3 próbując odstraszyć od swojej branży.

Skoro taki Beerbant został, też był przecież na początku laikiem, to ja też zostanę ;)

Czego Ci życzę , chociaż obawiam się, w przeciwieństwie do sytuacji z przed kilku lat teraz jest gorzej.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zdaza sie, ja przykladowo teraz mialem taki projekt stary klient wrocil do mnie poniewaz "tansza" firma nie wywiazywala sie z umowy zerwal z nimi umowe i wrocil do mnie, po jakims czasie zauwazylem ze ktos wali linkami z swl w strone klienta (cala masa) po czym zauwazylem ze linki zaczynaja masowo znikac no to normalne mysleli ze pozycja spadnie i ja bede mial problem. Ale uwazam ze kazda firma umie sobie radzic z czyms takim, wszyscy wiemy ze cos takiego jak "depozycjonowanie" to mit. I Dzieci sie czasami bawia w dzialanie na szkode klienta ktory od nich odszedl ale nie firmy ja przy 10 klientach juz mam wystarczajaco pracy.

Cala historia mi sie napisala, ale w skrocie... Zdarza sie..

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

W końcu rejestrując się tutaj zobowiązujemy się do nieodpłatnej pomocy

stwierdzenie mooocno na wyrost.

wszyscy wiemy ze cos takiego jak "depozycjonowanie" to mit

dział dowcipy gdzieś indziej

PS

jak trafisz na klienta którego "zrobił" jakiś "gooru" seło nieumiejętnie rumakiem i skrejpem wpędzając w filtr to wtedy pogadamy.

Powodzenia na nowej drodze życia :)

2) niewiedza innych nie jest powodem do szyderstw dotyczy to użytkowników jak i moderatorów

3) nie wszystko, co jest oczywiste dla Ciebie, jest równie oczywiste dla innych

Amen. Świętej Pamięci Regulamin, nieczytany chyba przez niektórych.

@grosiek: Brak argumentów w dyskusji - szybko :)

wspomnisz go jak poślizgniesz się na SEO ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności