Skocz do zawartości

Firmy pozycjonerskie a bezpieczeństwo

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

Wyciągasz szybkie pochopne wnioski - przemyśl je jeszcze raz.

Czasem w ramach rozrywki ludzie lubią się rozerwać...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może to jakieś błędne koło? Albo wpadłem w skomplikowany system luster?

To błędny system kół i luster w jednym... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Wiele czasu upłynie nim Jedi zostaniesz... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Skoro niektórym przychodzi tak łatwo szydzenie z nowych, to ja sądzę, że pierwszy wyszydzony nie jestem. Może to jakieś błędne koło? Albo wpadłem w skomplikowany system luster?

No branża SEO jest moim zdaniem, przynajmniej w jakimś stopniu, branżą "cud". Wiele rzeczy dzieje się tutaj cudownie, o których US przecież pojęcia nie ma, bo nie ma na nic papierów. Więc i umów się częściowo nie zawiera....

I Ty się dziwisz ? ;) - jak Kuba Bogu tak Bóg kubańczykom ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Sorki Grosiek za tych "z systemu kół i luster w jednym" :) , odpowiem Ci jasno i twierdząco.

"Witam,

czy istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że po zakończeniu umowy pozycjonerskiej z firmą X i na przykład zawarcie umowy z inną Y, firma X będzie działała przeciwko mojemu serwisowi w internecie? Doprowadzając do spadku pozycji w gugle?"

TAK

pozdrawiam

SEO i SEM - www.rwnet.pl

@Grosiek - wejdź na jakieś forum bankowe i zacznij mieć pretensje do banków za AmberGold ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności