Skocz do zawartości

Wordpres podwujny URL

farcrytabor3

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką sytuację, zauważyłem że na jednej stronie robi mi się coś takiego przykład:

www.domena.pl/pierwszy-post/pierwszy-post

Nie wiem czemu mam takie podstrony 2 razy url wpisu, nie mam tak we wszystkich wpisach, po wejściu na taką podwójną podstronę jest tylko taitel artykułu i obrazek niema treści, i G...e mi to łyka niepotrzebnie.

Pomóżcie Panowie.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

To chodzi o obrazki chyba, obrazki były nazywane jak post, i nie wiem gdzie teraz znaleźć te linki w bazie czy na serwerze w plikach, no nie bardzo znam konstrukcję wordpressa, tu miał gość podobny problem https://wordpress.org/support/topic/double-permalinks, może przez to że z obrazka robiłem link do artykułu w którym był.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Wiem co to jest, jak wchodzę w wordpress w multimedia i klikam na opcje przy obrazku ZOBACZ, to właśnie te linki mi zindeksowało, jest tytuł postu i tylko obrazek. Jakiś sposób jest na zblokowanie bota żeby nie indexował czegoś takiego, najgorsze że adsens się na takiej stronie wyświetla.

Nie wiem, co mógł bym zrobić 2 czy 3 tak mi zaindeksowało obrazki w przyszłych postach zaobserwuje co będzie się dział, zmieniłem nazwę obrazka i przekierowuje mi w serpach na podstronę odpowiednią teraz. I najlepsze że taki post z obrazkiem i tytułem był wyżej od artykułu ;-), dzięki za wszystko.

1. Szanujmy jezyk polski podwójny

2. SEO Ultimate / Meta Robot Tags Editor / Media i sobie mozesz tam poustalać

Na szybko pisałem i po zaakceptowaniu postu, dopiero zauważyłem buga ;) i już nie mogłem poprawić tytułu wiem zrobiłem orta.

Uprzejmie proszę adminów o edycję tego orta w tytule.

Młodzi i nie tylko się przez takie rzeczy degenerują. Większość z nas jest wzrokowcami i to na prawdę szkodzi.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności