Skocz do zawartości

Dynamic Digital Enterprise - Zarabiaj do 7.000 zł miesięcznie!

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

Jak nisko trzeba upaść żeby działać w MLM, gdzie ludzie na początku chcą werbować rodzinę i przyjaciół.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Do 15 września można się za darmo zarejestrować, spróbować własnych sił i tworzyć strukturę. Po tym czasie, jeżeli zdecydujemy się zostać w systemie należy zapłacić abonament w wysokości 30$ - jak dla mnie jest to symoliczna kwota, zważając na to jakie możliwości daje program, więc myśle że tyle można zorganizować, środki będą pobierane z konta procesoru płatniczego Payza (wcześniej był to AlertPay).

Warto również wspomnież, że za te 30$ otrzymujemy pakiet usług internetowych, który możemy zobaczyć TUTAJ.

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

• 2 tygodnie później...

Czuję się jak we wczesnych latach 90-tych. Takie coś jeszcze się pojawia? A ta strona to na poważnie? Lepiej już wykorzystać jakiś darmowy szablon. To przecież jest typowa piramida.

A co mają do tego lata 90-te? Czemu ma się nie pojawiać? Nie zawsze strona świadczy o funkcjonalności i wypłacalności programu - o tym już się dobrze przekonałem, widzę że na tym forum jednak nikogo nie znajde, wszyscy są jakoś negatywnie nastawieni do tego typu programów. Piramida finansowa? To mnie oświeciłeś, ja cały czas myślałem że to marketing wielopoziomowy.

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

widzę że na tym forum jednak nikogo nie znajde, wszyscy są jakoś negatywnie nastawieni do tego typu programów.

Bo na tym forum są inteligentni ludzie... Spróbuj na samosi... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Nie odbieraj krytyki osobiście:) Wszyscy nabieramy doświadczenia, uczymy się i wymieniamy doświadczenia na tym forum. Wiele, a właściwie wszyscy wyrażają sie negatywnie, ponieważ takie są doświadczenia z tego typu "biznesem". W sieci jest naprawdę dużo możliwości uczciwgo zarabiania pieniędzy. W twojej propozycji zawsze ktoś będzie musiał stracić, bo zawsze jest ostatni poziom uczestników, na kórych już nikt nie płaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności