Skocz do zawartości

Proszę o usunięcie wpisu...

SilverT

Rekomendowane odpowiedzi

Nic nie usuwajcie baranom, niech sobie zgłoszą wniosek o wyindeksowanie strony za pomocą formularza Google.

Dokładnie, od tej pory ktoś jak doda z maila firmowego to nie ma możliwości usunięcia wpisu, chyba że mi zapłaci. Niech się zdecyduje czy chce mieć link czy nie. A od usuwania z wyszukiwarki ma Google i niech nie zawraca 4 liter.

rozumiem, że się zdejmuje linki z zaplecza, ale zawracać sobie głowę i tracić czas na pisanie maili, żeby ktoś usunął wpis w katalogu :kwasny:

Zazwyczaj nikomu się nie chce tracić czasu na takie maile, są jednak dwa wyjątki:

- Klient zakończył współpracę w bardzo brzydkim stylu

- Pozycjonowało się głównie katalogami, zrobiło fajne pozycje, a konkurencja chce to przejąć "na gotowe" i zarabiać bez pracy własnej.

Kwestia dostępu do panelu rozwiązuje sprawę recznej pracy (choc zauwazylem, ze w niektorych seokatalogach w panelu widnieje tylko czesc wlasnych wpisow).

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Opiekuje się i moderuje kilka katalogów jednego forumowicza i dziś odmówiłem usunięcia wpisu z powodu tego że klient katalogera nawalił. Jaki skutek? Ano taki, że na katalog pójdzie donos do Google.

• 2 tygodnie później...

Nic na to nie poradzisz. Jak ktos urodzi się h***m, to żyje jak *** i umiera jak ***.

A że jest userem PiO? Nawet nie zdajesz sobie sprawy (zresztą ja też) ilu tu **** siedzi i kreuje się na fajnych ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

kreuje się na fajnych ;)

NO ... fajny jesteś ;):P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Donos poszedł. Dostałem maila w narzędziach google i katalog został zbanowany. 3 lata istniał a donos od użytkownika forum.

Zwykła zemsta za nieusunięcie wpisu, czy może powód był inny, np zduplikowane opisy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności