kjpp Opublikowano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Niby tak, nawet gotowy jestem do zrezygnowania z części kategorii na rzecz sprawnego działania, ale to i tak zostaje mi minimum 10-15 tyś kategorii, ale jak geko mi się wysypuje po dodaniu 8 tyś kategorii to trochę mnie to zniechęca do korzystania z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virusek Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Tylko Magento pod warunkiem że zakupisz porządnego dedyka którego odpowiednio zoptymalizujesz. ew. jeżeli sklep będzie posiadał kilka wersji języków a grupa docelowa jest z kilku krajów to polecam Amazon Web Services, bardzo szybki, skalowalny, tani hosting Jakby co to dawaj na priv, doradzę co i jak, hostujemy kilkanaście sklepów na Magento z całego świata Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjpp Opublikowano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Tak, tylko w przypadku magento koszt wdrożenia to przynajmniej kilka tysięcy złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domoweseo Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 W dniu 11.09.2012 o 14:06, kjpp napisał(a): Tak, tylko w przypadku magento koszt wdrożenia to przynajmniej kilka tysięcy złotych. Komercyjne rozwiązanie też tanie nie będzie - za to zapewne będziesz miał większy support. Jak się znasz na programowaniu lub masz do tego ludzi pchaj się w darmowe (choć nie koniecznie). Jak nikogo takiego nie masz szkoda twojego czasu i pieniędzy oraz nerwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjpp Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Dziś bardzo poważnie zacząłem rozważać CS-cart. Pobawiłem się demkiem i jestem pod dużym wrażeniem, tylko nie mam pewności czy podoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 CS-cart warto rozważyć, to porządne rozwiązanie. Wystarczy sprawdzić jakie sklepy są oparte o ten soft. Moim zdaniem problemem jest dystrybutor w Polsce, który mocno winduje ceny. Wystarczy porównać ceny na stronie oficjalnej i witrynie dystrybutora. Ja rozumiem, że tłumaczenie i pewne moduły (w tym podstawowe moduły płatności) nie są darmowe, ale bez przesady. Niestety oprogramowanie jest mało znane w naszym kraju, więc społeczność też marna. U nas każdy zachwala PrestaShop, może to przez to. Zresztą społeczność Magento w Polsce też leży. PS. Gekosale odradzam. Zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjpp Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Co mne przekonuje do Cs-carta: - szacunekomożna3 mln pozycji produktowych, - panel administracyjny dla 'blondynek' można zmienić wszystko na sklepie nie mając zielonego pojęcia o html/php czy innych językach programowania. - ma chyba wszystkie funkcjonalności jakie można sobie wymyślić, - 30 dniowa wersja trial, - obsługa przed sprzedażowa jest rewelacyjna, mam nadzieje,że ta po podobnie, -zawsze miałem ogromny sentyment/szacunek dla skryptów od wschodnich sąsiadów. Już byłem prawie przekonany,ale teraz wyszła nowa presta i sam już nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Jeśli chodzi o obsługę przedsprzedażową to napisz czy chodzi o producenta, czy może polskiego dystrybutora. To dość istotne, bo ja w sieci znalazłem dość niepochlebne opinie jeśli chodzi o polskiego resellera. Co do PrestaShop to wiesz... ogromna społeczność, ale soft darmowy. CS-Cart płatny, ale w tym przypadku płaci się za jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjpp Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Kontaktowałem się bezpośrednio z producentem, jak i z polskim resellerem i powiem, że odpowiedzi od polskiego dystrybutora otrzymywałem nawet szybciej niż od producenta, ale w godzinach pracy nigdy nie czekałem na odpowiedź dłużej niż kilkanaście minut. Co do presty zainstalowałem i testuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Sprawdź sobie fora internetowe. Jeśli dobrze pamiętam to nikt nie narzekał na kontakt PRZED zakupem u polskiego resellera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sokołowski - Eline Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Daj znac czy presta daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Presta bez kilku przeróbek optymalizacyjnych nie jest dobrym rozwiązaniem dla takiej ilości produktów... Napisałem to miesiąc temu. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Veal, jedni czytają wcześniejsze posty, a inni są zainteresowani jedynie promocją wdrażanego przez siebie oprogramowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjpp Opublikowano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Presta mi nie podchodzi jakoś. Na tą chwilę na 99% wybiorę CS-Carta, obecnie testuję wersje trial i o ile nie skończą się testy tak jak z Geko to wybiorę ten skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.K. Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 jeśli się jeszcze nie zdecydowałeś to polecam zajrzeć tutaj: https://issuu.com/ekomercyjnie/docs/ekomercyjnie_nr11 na stronie 8 masz spis sprawdzonych i solidnych platform na rynku jedynie atomstore nie ma obecnie działającej stronki co w sumie nie świadczy na ich korzyść, ale po kontakcie od razu wysyłają wszelkie potrzebne info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.