Skocz do zawartości

Pytanie poczatkujacego - Linkowanie wenetrzne

szeos

Rekomendowane odpowiedzi

Od razu na wstepie powiem ze strona ktora chce wypozycjonowac nie jest strona z artukulami.

Chcialem sie dowiedziec jaki wplyw ma atrybut title na podstrony.

Otoz serwis moj prezentuje startujace prywatne servery z calego swiata i title na dzien dzisiejszy w google wygladaja mniejwiecej tak.

-Private server

-Tibia ot << 7 linkow

-MuOnline server << 1 linki

-Travian Server << 2 linki

-Lineage2 server << 6 linkow

itd...

i podobne ( glownie zasada polega na "nazwa gry" + server )

stronaglownao.jpg

na description niestety google juz nie chce patrzec i zapisuje sobie to co mu sie podoba pomimo opisu w parametrach <strong> i meta tagu description ; )

Chcialem zmienic title podstron ( Po kiliknieciu tych niebieskich linkow ustawia sie nowe title podstrony jako na przyklad na chwile obecna po kliknieciu antymu.pl title bedzie wygladac tak: MuOnline server)

Myslalem zeby to zmienic i dac title = New MuOnline server - antymu.pl

to tak w mysl rozwijania zasady dlugiego ogona ale nie wiem czy mam do tego dobre podejscie

czy title bedzie pozycjonowac sie pod frazy "New MuOnline server" i "antymu.pl" jednoczesnie czy moze zle to rozpatruje?(tzn wiem ze myslnik nie jest zadnym magicznym znaczkiem rozdzielajacym frazy ale czy nie powinno to tak zadzialac?)

Patrzac na title innych stron o podobnej tematyce do mojej mozna zauwazyc takie podejscie

title = NazwaDomeny.com - antymu.pl najlepszy prywatny serwer

albo NazwaDomeny.com - antymu.pl Lista prywatnych serwerow

Wracajac do mojej strony wartosci sa zapisywane w parametrze GET wiec link pomimo ze nie znajduje sie juz na stronie wciaz bedzie dzialal poprawnie(chyba brak linku na stronie nie powoduje jego automatyczna kasacje z indeksu google?)

No i to tyle mam nadzieje ze nie zagmatwalem.

Ogolnie pytanie jest takie czy lepsze jest title

"New MuOnline server - antymu.pl" ktore pozwoli mi sie pozycjonowac na 4 frazy tj "antymu.pl" , "New MuOnline server, "New MuOnline" oraz "New MuOnline server - antymu.pl".

czy lepiej skupic sie na jednym title ktore w dodatku nie bardzo oddaje istote strony tj

"MuOnline server" ale za to bardzo chwytliwym?

tzn ja to tak widze ale nie wiem czy title w przypadku linkow wewnetrznych jest tak samo traktowany jak anchor tekst?

Seo interesuje sie dopiero drugi tydzien wiec nie zjedzcie mnie

,

jezeli tutaj nikt nie ogarnia zaleznosci title / anchor = to gdzie? moze moderator przeniesie ten temat w jakis bardziej pasujacy dzial?

dodam jeszcze ze dzisiaj google zaindeksowalo strone po anchor teksie linku wewnetrznego (wczesniej kierowal sie title) moze to dlatego ze ciagle zmieniam wartosc title i przestal mu ufac na jakis czas?

albo chociaz poprawcie ta literowke w nazwie tematu

musiałbyś poszukać na forum bo nie pamiętam w którym temacie to było ale w każdym razie niedawno... Była podana komenda do htaacess która powoduje właśnie, że google zawsze korzysta z title i description :)

Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl

z tym ze gdyby linkowal to sobie zamiennie pod dwie frazy to nie byl by problem wlasnie

A nawet bylo by lepiej bo pozycjonowal bym sie pod nazwe domeny serwera jak i ogolnie w tej kategorii

co dalo by jakies 30-40 hasel miesiecznie z domen serwerow + 7 mocniejszych fraz w kategorii

w rok mial bym z 500 hasel w google z samych linkow wewnetrznych + te ktore bym dodawal z linkow zewnetrznych co dalo by z 1000 roznych hasel jak nie wiecej ( gier dosc znanych tego typu jest ponad 100 ale nie do wszystkich serwery powstaja tak czesto )

Jak ktos sie orientuje to nich powie czy moja wizja w ogole ma racje bytu xd

BUMP

jakby ktos kiedys zainteresowany czytal ten temat to jest tak jak myslalem google juz zaindeksowalo nowe title i wyswietlam sie pod 2 haslami tak wiec mozna title stosowac wlasnie do rozbudowy dlugiego ogona a pozycjonowanie wlasnej domeny ( w ktorej nie mam slow kluczowych ) jest bez sensu w moim przypadku ( mial bym 2 domeny w title to by brzydko wygladalo)

Nazwa domeny w description wyglada estetyczniej a teraz ide spac bo nie spie od kilku dni tylko patrze ciagle czy mi google zaindeksowalo strone i czytam o tym seo juz mi mozg paruje ;s

- i info dla modow o ile tu tacy sa - zmiencie mi literowke w nazwie tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności