Skocz do zawartości

PR5, 255.000 podstron, brak wychodzących!

Rocky

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam do zaoferowania wymianę ze stroną

https://katalog.bukczat.pl

Strona posiada PR5, 255.000 podstron zindeksowanych przez Google (liczba ta ciągle rośnie).

Obecnie na stronie nie ma żadnego linka wychodzącego (w przyszłości będzie ich bardzo niewiele).

Wymienie się ze stronami minimum PR4 z liczbą linków wychodzących nie więcej niż 30.

W przypadku stron z PR5 może być ich nieznacznie więcej.

Propozycję proszę pisać w tym temacie na forum (sprawdzam co pół godziny) ewentualnie na maila bukczat@op.pl lub PW

Zachęcam do wymiany

Hmm.. u mnie działa zarówno na IE jak i na Firefoxie :)

1. jest to katalog (kopia dmoza) i na podstronach jest kupa linkow wychodzacych

No tak na podstronach są wychodzące, ciężko znaleźć stronę żeby miala 250k podstron i na żandej nie było wychodzących :)

Jednak na stronie głównej jeszcze nia ma żadnych a myślę że to ona najbardziej się liczy.

2. jakikolwiek PR ma tylko strona glowna, na reszcie jest null ?

A więc tak: strona główna ma PR5, kilkadziesiąt podstron bezpośrednio z nią linkujących ma PR4, kilkaset linkujących z nimi PR2, kolejny stopień w drabince PR1

Proponuję wymianę stronom min. PR4 z małą liczbą wychodzących więc myślę że warto :D

witam. ile trzeba stron z pr=4, lub z pr=3 żeby z tobą się wymienić? (lub mieszane pr4+pr3 ?)

prosze dac znać na pwq, lub na maila dr.pawka@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności