Skocz do zawartości

Wciskanie klientom kitu

podchmielony

Rekomendowane odpowiedzi

Podaję, jako ciekawostkę. Przed chwilą zadzwoniła do mnie Pani z portalu dla firm navio_pl

Stwierdziła na początku rozmowy, że są oni PARTNEREM firmy Google, dzięki czemu strony, którymi się opiekują pojawiają się na pierwszych miejscach w wyniakch wyszukiwania.

Upewniłem się, że nie mówi o Adwords, a o wynikach organicznych, po czym poprosiłem o oświadczenie na piśmie. Otrzymałem póki co zwykłą ofertę oczywiście.

Ciekawe ilu niezorientowanych klientów nabierze się na tego typu tekst... Niedobrze się dzieje w branży niestety.

Wspaniałe psy rasy Golden Retriever, lubisz? A jeśli nie,

to może chociaż Zespół muzyczny umili czas?

nie jestem pewien, czy mogę podać nazwę publicznie, więc przemilczę

Nie krępuj się i podaj...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Ciekawe ilu niezorientowanych klientów nabierze się na tego typu tekst...

Obawiam się, że sporo. Pytanie jakie frazy zaproponują, czy tak samo "wartościowe" jak SS? Temat dla Beera ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ale tu chodzi o katalog firm. OBstawiam, że to wcześniej wspomniana PF chociaż inni też stosują tego typu praktyki. Słyszałem tą regułke już nie raz. Na moje pytanie na czym ta współpraca polega jakoś nigdy nie dostałem odpowiedzi.

Zastanawiam się czy można wobec nich wyciągnąć z tego powodu jakieś konsekwencje. Jakby nie patrzeć jest to wprowadzanie klienta w błąd. Ktoś się orientuje w temacie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności